Передплата 2024 ВЗ

Користувачі соцмереж висміяли фігурантку політичного секс-скандалу в РФ, яка “придумала” зґвалтування високопосадовцем з оточення Путіна

  • 10.02.2018, 18:30
  • 908

Модель Анастасія Рибка, яка звинуватила олігарха Олега Дерипаску та віце-прем'єра РФ Сергія Приходька в груповому зґвалтуванні, зізналася, що її гучна заява була вигадкою.

Про це повідомляє Апостроф.

Відповідне відео вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

"Останні два роки я займаюся тим, що проводжу експерименти над різного роду маніпуляціями над високопоставленими людьми рівня Олега Дерипаски, Сергія Приходько, Олексія Навального. Також експерименти над громадською думкою", - заявила Рибка.

"За останні два роки я отримала дуже багато інформації, яка не увійшла в дві книги, і яка могла бути цікава деяким людям в Російській Федерації. Тому я призначаю особисту зустріч Володимиру Володимировичу Путіну", - додала модель, зазначивши, що у неї є якась інформація, яка стосується особисто глави Кремля і його оточення.

Користувачів соцмереж висміяли такі гучні заяви моделі, вказавши, що своїми екскорт-послугами вона “прославилась на довго “.

Нагадаємо, що на днях російський опозиціонер Олексій Навальний розповів, як віце-прем'єр РФ Приходько відпочивав з Дерипаскою на яхті олігарха. Справа в тому, що відео з яхти в соцмережі розмістила модель Анастасія Рибка, яку давно підозрювали в стосунках з мільярдером.

Пізніше Рибка опублікувала в мережі відео, на якому звинуватила Дерипаску та Приходько в груповому зґвалтуванні. Це стало дуже гучного новиною і активно обговорювалося в мережі. Деякі користувачі вважали, що Рибку можуть вбити.

Схожі новини