Передплата 2024 «Добрий господар»

У День закоханих долі поєднають 39 пар

У День Святого Валентина Львівський ДРАЦС організовує “парад наречених”, шампанське та оригінальні фотозони

14 лютого, на День Святого Валентина, у Львові двері ДРАЦСу (“Дому щастя”) будуть відчинені до опівночі. Міністерство юстиції України вперше зробило презент для закоханих — акцію “Кохання поза часом”: процедура розписки стартує з 8-ї ранку і триватиме до опівночі. “Приходьте одружуватись, приходьте подавати заяви! Якщо рішення прийнято, візьміть паспорт, а про свідоцтво та приємні несподіванки подбає Мін’юст”, - сказала на прес-конференції начальник Головного територіального управління юстиції у Львівській області Іванна Смачило.

Заступник начальника Головного територіального управління юстиції з питань державної реєстрації, начальник управління державної реєстрації Оксана Куманська додала, що послуга розписки у “Домі щастя”, яка включає урочисту церемонію з оркестром, коштуватиме молодятам 642 гривні. У львівській юстиції запевняють: на Свято закоханих не підвищуватимуть ціни на розписку, вона буде така сама, як і в інші дні. Оксана Куманська каже, що 14 лютого у Львові свої долі поєднають 39 пар (згідно з поданими заявами молодят).

У День Святого Валентина Львівський ДРАЦС організовує “парад наречених”, шампанське та оригінальні фотозони для молодят та гостей, які прийдуть їх вітати. Буде спеціальна вечірня церемонія шлюбу.

Якщо 14 лютого все ж вирішили поєднати долі не в “Домі щастя”, обирайте послугу “Шлюб за добу”. Розписка буде у традиційних локаціях Львова — Музеї народної архітектури та побуту “Шевченківський гай”, на стадіоні “Арена Львів” та терміналі Міжнародного аеропорту “Львів” імені Данила Галицького. Так звана добова розписка коштуватиме значно дорожче, ніж у ДРАЦСі: залежно від місця процедури, близько трьох тисяч гривень. Іванна Смачило повідомила, що невдовзі послуга “Шлюб за добу” буде доступною у замках Львівської області та в курортному містечку Трускавці. “З початку 2018 року послугою “Шлюб за добу” у Львові та області скористалися 102 пари, а у 2017 році — 1304, - наголошує Іванна Смачило. - Кількість розлучень шлюбів, які уклали за добу, становить лише 3% (42 пари)”.

Схожі новини