Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Укрзвіт» — найкращий партнер для бізнесу

  • 19.12.2017, 14:12
  • 2 232

Подання звітності до відповідних державних органів — важлива частина діяльності будь-якої фірми чи виробничого підприємства. Існує чимало раціональних рішень та продуктів, котрі роблять документообіг максимально швидким, зручним та прозорим.

Найкращий партнер для бізнесу, який прагне бути максимально сучасним та оптимізованим, — ukrzvit.ua.

Допомога, консультації, підтримка Що «Укрзвіт» пропонує кожному новому клієнтові?

Ефективні рішення для ведення фінансової документації (прибутки та видатки), яка, згідно з нормами чинного законодавства, має зберігатися на підприємстві протягом певного часу; професійну допомогу та консультації щодо впровадження електронного документообігу; фахову підтримку для тих, хто лише починає користуватися електронним цифровим підписом; повний спектр послуг, пов’язаних із юридично значущим електронним документообігом.

Кого в першу чергу зацікавить співпраця з лідером ринку компанією «Укрзвіт»?

Звісно, керівників підприємств (як державних, так і приватних), котрі змушені постійно мати справу з великими обсягами документів та подавати звітність до державних контролюючих установ.

Загалом співпраця з «Укрзвітом» не просто поліпшить роботу бухгалтерів, економістів тощо, а виведе її на якісно новий рівень.

Програмне забезпечення?

Лише ліцензоване та випробуване на практиці Які чинники можна вважати ключовими в запровадженні електронного документообігу?

По-перше, варто звернутися до професіоналів. По-друге, дотримуватися визначених законом алгоритмів. По-третє, необхідно використовувати випробуване на практиці професійне програмне забезпечення, яке має відповідні ліцензії.

Зокрема, компанія «Укрзвіт» пропонує власним контрагентам таке програмне забезпечення для звітності та електронного документообігу: «М.E.Doc»; «1-С Бухгалтерія»; Надійність і фаховість Компанія «Укрзвіт» працює в Україні з 2011 року. Її діяльність розпочиналася у Броварах Київської області. Згодом були відкриті представництва у Вишневому, Борисполі, Вишгороді та Києві.

За цей час співробітники компанії надали професійні послуги більше 10000 фірм, підприємств, державних установ тощо. Високий фаховий рівень команди «Укрзвіту» засвідчує чимала кількість професійних премій, а також звання «Кращий партнер 2016» у столичному регіоні.

Схожі новини