Передплата 2024 «Добрий господар»

У штабі АТО заявили про відсутність обстрілів у районі, де в п’ятницю було поранено Дейдея

  • 16.07.2017, 09:11
  • 776

Близько 17 години нардеп нібито перебував на провулку Шкільному в Старій Авдіївці, де й отримав поранення.

На Авдіївському напрямку в момент поранення депутата Євгена Дейдея не зафіксовано жодних обстрілів ані в районі "промзони", ані тим більше в житлових кварталах. Про це "Українській правді" повідомили військові, які фіксують обстріли та у прес-центрі штабу АТО, відповідаючи на питання, чи відбувалися будь-які обстріли на авдіївському напрямку з 17 до 19 години, передає УТ.

"14 липня в період до 21 години 30 хвилин жодних обстрілів в районі Авдіївки зафіксовано не було. Єдиний обстріл з крупнокаліберних кулеметів та стрілецької зброї розпочався о 21:30 по позиціях поблизу "промзони". Тобто обстрілів з мінометів та іншого важкого озброєння в цей час, тим більше зафіксовано не було", - повідомили військові, що фіксують обстріли.

У свою чергу начальник прес-центру АТО В'ячеслав Петровський також повідомив, що вулиці Авдіївки не обстрілювались.

"14 липня за весь день обстрілів житлових кварталів Авдіївки не було", - зазначив він.

Сам Дейдей стверджує, що інцидент стався з ним у районі Старої Авдіївки, що не є передовою лінією, однак туди дійсно долітають ворожі міни. У такому випадку правоохоронні органи та штаб АТО завжди характеризують це як обстріл житлових кварталів міста.

За інформацією УП, Дейдей приїхав в Авдіївку до полку "Київ". У п’ятницю близько 17 години він перебував на провулку Шкільному в Старій Авдіївці. Там він нібито і тримав поранення. Про час поранення інформація різниться: з 17:20 до 18:30.

Схожі новини