Передплата 2024 «Добрий господар»

«Навіщо тримати вдома атрибути державності, якщо ми її можемо втратити?»

Відомий український політик Михайло Хміль виставив на аукціон у Німеччині повний комплект своїх регалій народного депутата України VII скликання. Виручені гроші передасть на потреби українського війська

Відомий український політик Михайло Хміль виставив на аукціон у Німеччині повний комплект своїх регалій народного депутата України VII скликання.

А саме:

  • фірмовий кейс Верховної Ради України,
  • посвідчення народного депутата України та тимчасове посвідчення,
  • два депутатські знаки.

Стартова ціна лота – 1000 євро. Про це Михайло Хміль розповів «Високому Замку». Виручені від аукціону гроші політик планує передати волонтерській ініціативі «Львівський Лицар» для потреб війська.

«Ідея проста – треба старатися допомагати українському війську чим можеш, - розповів «ВЗ» Михайло Хміль. – Бачив, що проводилися різні аукціони, де збирали гроші на ЗСУ. Тоді подумав: навіщо тримати вдома ті атрибути державності, якщо ми її можемо втратити? Якщо ми втратимо державність, то ті атрибути ніякої цінності мати не будуть. Тому вирішив виставити ці речі на аукціоні в Німеччині.

Чому саме в Німеччині?

Бо саме там я пройшов школу політики та демократії - у 2002-му році завершив трирічне навчання і отримав ступінь доктора філософії Українського Вільного Університету у Мюнхені. А крім того, хочу таким чином закликати німців активніше включатися до підтримки України. Маю у Німеччині багато друзів, товариш допоміг зареєструвати цей лот на аукціоні. Торги триватимуть протягом десяти днів, учора ввечері цей лот з’явився на сайті ebay.de, тож аукціон триватиме до наступної суботи».

Схожі новини