Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Домашній інтернет» від Київстар: швидкість провідного інтернету та свобода мобільному зв'язку — все в одному тарифі

Минулого року в місті Новояворівськ з'явився новий інтернет-провайдер – «Домашній інтернет» від Київстар.

Він надає послуги домашнього інтернету, забезпечуючи швидкість лінії до 100 Мбіт/с, вартість тарифів — усього від 100 гривень. Натепер цього провайдера вибрали вже більш як 200 родин. Підключення до нового сервісу, що поєднує мобільний зв'язок і всі можливості швидкісного інтернету, доступне в 80 будинках Новояворівська у мікрорайонах 1, 2, 3 та 4.

Перевірити можливість підключення у вашому будинку можна за цим посиланням на офіційному сайті оператора.

Послуги фіксованого інтернету та цифрові сервіси надає безліч інших операторів. То чому ж абоненти віддають перевагу Київстар? Насамперед, тільки він дозволяє суттєво заощаджувати сімейний бюджет, адже всі телеком-сервіси надаються у межах єдиного тарифного пакета.

Лише Київстар пропонує своїм абонентам в одному тарифі від 100 грн. «Все разом» три послуги одразу: домашній високошвидкісний інтернет, мобільний зв'язок і телебачення «Київстар ТБ». Завдяки тому, що послуги об'єднані в єдиний тарифний пакет, їхня сумарна вартість майже удвічі нижча, ніж якщо купувати їх окремо у різних провайдерів.

Що надає Київстар у межах єдиного тарифу «Все разом «Базовий + ТБ»«?

Домашній інтернет: ви отримуєте стабільний сигнал, високу швидкість і технічну підтримку 24/7 від найбільшого національного оператора.

— «Київстар ТБ» — платформа онлайн-телебачення, що забезпечує доступ до 158 телеканалів і величезної бібліотеки з тисяч фільмів. Дивитися програми та кіно можна одночасно з 5 різних пристроїв. Хтось із близьких дивиться улюблений серіал у ноутбуці, хтось — новини по телевізору, а хтось — улюблене шоу або мультики на планшеті.

— І, звісно ж, мобільний зв'язок — голосовий зв'язок із безлімітними дзвінками всередині мережі та 120 хвилинами для дзвінків на мережі інших операторів і за кордон, а також 12 Гб мобільного інтернету.

Вартість цього набору сервісів — усього лише від 200 грн., а ви завжди будете на зв'язку вдома або поза ним.

«Нам із чоловіком останнім часом часто доводиться працювати з дому, — розповіла Ганна, яка нещодавно підключила „Домашній інтернет“ від Київстар. — Тому стали дуже важливі не тільки швидкість інтернету, але і його стабільність. Коли перейшли на послуги пакета „Все разом“ — одразу ж помітили відчутну економію. Завдяки домашньому інтернету від Київстар ми змогли відмовитися від окремих оплат за мобільний зв'язок, ТБ і домашній інтернет. Тепер усе це ми отримуємо за набагато менші гроші».

Баланс рахунку можна контролювати та поповнювати за допомогою додатка «Мій Київстар», і тут же контролювати обсяг послуг, що залишився, або підключати нові. Уся ця інформація завжди доступна в додатку в режимі реального часу. Оплачувати послуги можна прямо з балансу свого телефону, тож забути про походи до терміналів або в банк і, крім того, ще заощаджувати і не сплачувати комісії банку або терміналів самообслуговування під час поповнення рахунку.

«Я поповнюю лише один рахунок, і всі мої домашні одержують повний пакет інтернету та мобільних сервісів вдома й поза домомце дуже зручно! ділиться інженер Дмитро.За вельми розумні гроші наші сімейні витрати на домашній інтернет, ТБ і мобільний зв'язок знизилися приблизно у два рази! А раніше ми оплачували ці сервіси окремо в різних провайдерів — і дорожче, і постійна біганина з оплатою рахунків».

Київстар надає ще один приємний і зручний бонус на той випадок, якщо забули або не встигли поповнити рахунок — компанія дає своїм абонентам «Тиждень довіри». Вас не відключать від зв'язку та сервісів, а дають сім днів на оплату. У цей період можна й далі користуватися повним пакетом усіх звичних послуг. А додаткового часу цілком вистачить, щоб внести абонплату.

Залишити заявку на підключення можна тут https://kyivstar.ua/uk/home-kyivstar/internet/kyiv

Схожі новини