Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Одна депутатська рука — на пульті, друга — у секс-чаті!

Спійманий на «полуничному» листуванні нардеп Яременко каже, що... навмисно провокував «підглядачів»

Не встигло припасти пилом в інтернет-архівах «членистоноге» відео з нардепом Іллею Кивою, як під парламентським куполом новий герой інтимного роману намалювався. Цього разу під «камерний» приціл потрапив нардеп зі «Слуги народу» Богдан Яременко (голова Комітету Верховної Ради з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва). Фотокореспондент «#Букв» зазнимкував листування депутата у мережі знайомств. «Застукав» народного обранця за знайомством із перченими пропозиціями від «обивательки» лав-чату.

«Місце твоє. Секс захищений, класика й орал. Анальний — табу. Час — 100 доларів. Дві години — 150. На ніч не залишаюся. Побажання можна», — вивчав прейскурант нардеп Яременко, однією рукою голосуючи, а іншою — «юзаючи» свій смартфон.

Після того, як фотозвіт про «пітніння» нардепа на робочому місці розійшовся Інтернетом, Яременкові знову довелося мозолі на пальцях натирати. Цього разу — за «строчінням» виправдального посту у Facebook. Ось тільки оприлюднена депутатом версія його «полуничних» діянь радше не на алібі, а на анекдот тягне.

Яременко запевняє, що його листування було… ним же спланованою провокацією. «Після того, як кілька колег по фракції стали жертвами любителів підглядати і читати через плече, ми застосували певні запобіжні заходи і тепер знаємо, коли „журналісти“ підглядають у наші телефони. Отримавши такий сигнал, я вчинив провокацію та дозволив сфотографувати сфабриковане „листування“. Спрацювало. Мисливець за паленими фактами сфотографував те, чого немає. Не варто вірити усьому, що публікують нібито ЗМІ. Далі буде», — написав Яременко у Facebook.

Переконливіше виглядала б версія про те, що зайшов на Мamba помилково: «гуглив», мовляв, уроки зі самби чи самбо, а йому видало «мамбу». Відкрив, а там такі заманливі пропозиції, що по самі помідори (тьху — вуха) затягнуло.

Через такий «невтомний» депутатський контингент до списку невідкладних може додатися законопроєкт про внесення змін у Регламент В Р та закон про депутатський статус. Попався за «рукоблудством» на робочому місці один раз — вхід до депутатської зали зі смартфоном на всю сесію заборонений. Застукали за цією ж справою вдруге — отримай обов'язкову порцію бромчику перед засіданням ВР.

Схожі новини