Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Кутюрна весна від «Шанель»

Дебютантка подіуму Тижня високої моди — 16-річна донька Сінді Кроуфорд.

У Парижі завершився Тиждень високої моди весна-літо 2018, на який свої кутюрні колекції привезли чимало знаменитих дизайнерів, а подивитись на цю запаморочливу красу завітала юрба знаменитостей і просто звичайних шанувальників талановитих кутюр’є.

Однією із родзинок показів стала колекція іменитого французького Дому “Шанель”. Цього разу 84-річний дизайнер Карл Лагерфельд відмовився від ракети Chanel, водоспадів, гіпермаркетів, “ейфелевих веж” і звернувся до класики. Адже тема квітів і весни завжди виграшна, а показ відбувся на тлі класичного французького саду з фонтанами, піщаними стежками та трояндами. У колекцію увійшли твідові костюми, сукні з шифону з вишуканим декором, а також костюми з широкою лінією плечей.

Показ підтвердив, що серед муз Карла Лагерфельда відбулося поповнення. Ним стала 16-річна Кайя Гербер (на фото в центрі) - дочка знаменитої американської супермоделі, телеведучої та акторки Сінді Кроуфорд. Юна красуня, яка обрала модельний шлях зіркової мами, дебютувала у Chanel у рамках паризького Тижня моди минулої осені. Однак “кутюрна” колекція — це не звичайна ready-to-wear, а “найвищий пілотаж” як для дизайнера, так і для моделі. Тому кутюрний “момент слави” назавжди закарбовується у пам’яті красунь, і цей щабель у кар’єрі не кожній вдається підкорити.

Схожі новини