Передплата 2024 «Добрий господар»

Мар’яна СКОРИНОВИЧ: «Корону «Міс Львів-2015» тримаю на почесному місці — у серванті»

Цього року на конкурсі краси “Міс Львів” найвродливішою дівчиною міста стала 17-річна студентка НУ “Львівська політехніка” Мар’яна Скоринович.

Вона гідно обійшла чотирнадцять конкурсанток, а восени спробує поборотися за корону найкрасивішої дівчини України. Модель, спортсменка-аматорка, танцюристка, соціально активна дівчина, “айтішник”-поліглот... Перше інтерв’ю Мар’яна Скоринович дала “ВЗ”.

Ми зустрілися на каві у Glory cafe. Мар’яна одягнулася у стилі бізнес-леді. Під час спілкування була впевненою, відвертою. “Корону тримаю вдома на видному місці — у вітальні в серванті, - хвалиться Мар’яна. - Вона ексклюзивна, виготовлена вручну з каміння. Отримала в подарунок іменний сертифікат на відпочинок в Карпатах. Але після урочистостей в Опері він кудись пропав за кулісами (це не перший випадок, коли у переможниць “Міс Львів” зникають цінні подарунки. - Авт.). Організатори конкурсу обіцяють видати мені інший сертифікат. Також отримала в подарунок косметику, біжутерію, парфуми, одяг (дві блузки), абонемент у спортзал та басейн”.

- Як змінилося життя після конкурсу? Титул найкрасивішої додав упевненості?

- Важко було осмислити, що стала “Міс Львів”. Навіть сусіди почали питати, чи справді це я. У соцмережах були і привітання, і критика. Стараюся бути вище цього. Говорили, що все нечесно, а мій тато — депутат (мама Мар’яни працює лікарем-рентгенологом, тато — військовий. - Авт.) — заплатив за перемогу. Пишуть, що журі конкурсу зробило неправильний вибір.

Учасниці конкурсу не заздрять. Після конкурсу усі конкурсантки мене привітали. Приємно, що вітали й незнайомі люди. Не вважаю себе кращою за інших учасниць конкурсу. Титул “Міс Львів” справді підняв мою самооцінку, допоміг побороти комплекси. Раніше я переймалася незначним набором ваги в перехідний вік. Згодом взяла себе в руки, зайнялася спортом.

- З’явилися перші залицяльники?

- Одразу після оголошення результатів у соцмережах посипалося багато повідомлень від знайомих і незнайомих хлопців. Усі почали кликати гуляти, запрошують на каву. Покататися на яхті ніхто не кликав (сміється. - Авт.). Хлопці бажають мені успіхів, зокрема перемогти на конкурсі “Міс Україна”.

Наразі моє серце вільне. Мрію вийти заміж у 25 років. Спочатку хочу самореалізуватися, твердо стати на ноги. Жити за чужий рахунок, тобто багатого “папіка”, - не в моїх правилах. Біля себе хочу бачити чоловіка, який буде мене любити, і ця любов буде взаємною. Мені подобаються брюнети. Його матеріальне становище буде мене цікавити в останню чергу. Голов­не, щоб чоловік добре до мене ставився. Хочу вийти заміж за українця.

- Як підтримуєте себе у формі?

- Раніше сім років займалася бальними танцями. Тепер відвідую у спортзалі заняття з фітнесу, аеробіки. Іноді ходжу до косметолога на процедури чистки обличчя та догляду (маски).

На догляд за собою використовую гроші зі стипендії (720 гривень у місяць) та гонорари з модельного бізнесу (орієнтовно 200 гривень за один захід). Я не шопоголік, купую речі за необхідності. Але, як і в будь-якої дівчини, одягу завжди мало...

- Чим приваблює робота в модельному бізнесі?

- Модельним бізнесом почала займатися у 13-річному віці. Потрапила туди випадково. Мене зустрів на вулиці модельний скаут (людина, яка шукає дівчат у модельне агентство), запросив на співбесіду. На кастингу поміряли мої параметри, я підійшла. Потім почала навчатися у модельній школі, а згодом працювати. Мій зріст — 1 м 73 см. Не завадило б ще трішки підрости.

Схожі новини