Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Друг Путіна виявився проститутом!

Жерар Депардьє розповів, як з 10-ти років спав з чоловіками за гроші

Французький актор Жерар Депардьє ніколи не був скупим на скандальні заяви. Наприклад, розповідав, що випиває 14 пляшок алкоголю на день. Тепер актор випустив автобіографічну книгу «Так вже сталось» і розповів про те, як в юності знімав золото з покійників та спав з чоловіками за гроші.

Так вже сталось, пише актор, що театральної майстерності він вчився завдяки «блакитному покровителю», який оплачував його навчання. Свій «потенціал» Жерар зрозумів ще в 10 років — виглядав тоді на п’ять років старшим і відчував, що викликає симпатію у представників нетрадиційної сексуальної орієнтації. Коли вони зверталися до нього з відповідними пропозиціями — погоджувався в обмін на гроші. А ще в дитинстві актор розважався тим, що допомагав грабіжникам розкопувати могили і забирати у небіжчиків коштовності та взуття. У 16 років він провів три тижні у в’язниці за викрадення машини.

Переїхавши з рідного Шатору в Париж, Жерар Депардьє продовжив заробляти на життя проституцією. «У 20 років в мені бушував грабіжник, — пише він у «Так вже сталось». — Деяких клієнтів я грабував. Я бив їх і забирав у них всі гроші». Майбутня зірка брав участь у “Паризькій весні” — студентських протестах в травні 1968 року. У тих, хто був з ним на барикадах, він крав гроші та годинники, поки вони спали на вулицях в перервах між сутичками з поліцією.

На думку актора, саме його «хуліганство» й привернуло увагу Путіна. «Ми обидва могли б стати шпаною. Думаю, йому сподобався мій хуліганський норов... Як і в моєму випадку, за нього ніхто не дав би й ламаного гроша, коли йому було 15 років», — пише Депардьє. І зізнався, що регулярно листується з Путіним: «Я посилаю йому листи, в яких розповідаю про все на світі. Це його розважає, і він мені відповідає». Щоправда, не розповів, що дружба з Путіним допомагає йому ще й ухилятись від високих податків. Нагадаємо, актор отримав російський паспорт після податкової реформи, яку мали ввести у Франції: доходи у понад 1 мільйон євро на рік збиралися обкласти податком у 75%. Не згадав у автобіографії й про дружбу з Рамзаном Кадировим, який подарував йому звання почесного громадянина Чеченської Республіки і п’ятикімнатну квартиру в Грозному.