Передплата 2024 «Добра кухня»

Мольфарка Маґдалена МОЧІОВСКІ: «Янукович забагато знає, щоб залишитися живим»

  • 12.03.2014, 22:50
  • 28.9K

Читаю «Заповіт» Тараса Шевченка і вкотре переконуюсь, яка це дивовижна людина. Усі його віршовані рядки – пророчі... Як хочеться зазирнути у майбутнє, аби дізнатися, як далі розвиватимуться події в Україні. Закарпатська мольфарка Маґдалена Мочіовскі уміє це робити. Вірити її дару яснобачення чи ні – вирішувати вам.

— Що думаєте про останні події, які сталися у нашій країні?

— Як будь-який громадянин України, переживаю за долю держави. Мольфарам не можна втручатися у політику. Ситуація серйозна, ми стоїмо перед окупацією Російською Федерацією нашої держави. З Божою допомогою наша держава вийде з глибокої політичної кризи. Сказати, що обійдемося без кровопролиття, не можу, кров уже пролилася. За спиною цього кровопролиття стояла Росія на чолі з Володимиром Путіним. Росія не зацікавлена у територіальній цілісності України. Єдину маріонетку, яку мав Путін на території нашої держави, — Віктора Януковича — він втратив. Він хоче його повернути, але я цього не бачу. Мене питають: буде жити Янукович чи його вб’ють? Навіть якщо бачу, людині залишилося жити кілька годин, днів, або місяців, не можу цього сказати. На це є Господь Бог, який такі питання вирішує. Сказати можу одне: за всі скоєні злочини, які він зробив для народу України, відповість.

— Що означають розіп’яті орли, які були у «Межигір’ї» (на фото)?

— Це дуже сильний магічний ритуал — чорна магія. Він провів цей ритуал для того, щоби уникнути своєї смерті. Це жертвоприношення робилося заради того, щоб він врятувався. Він не довгожитель, але скільки буде жити, не мені судити. Сльози матерів Небесної сотні, усіх постраждалих і покалічених, їхніх родичів і друзів просто так на землю не падають... Господь Бог обов’язково його скарає. Не хотілося б, щоб ця смерть була легкою. Він на таку смерть не заслуговує. На даний момент Путін не зацікавлений його прибрати. Якщо є хоч один шанс, що через нього можна впливати на політичну ситуацію в Україні, його будуть тримати живим. Але дуже скоро він стане непотрібний...

— Деякі експерти вважають, Януковича зомбували, інші кажуть, у нього психічна хвороба...

— Янукович не контролює ситуації, у якій перебуває. Судячи з його вчинків, бачила його і на прес-конференції, він неадекватний. Повністю втратив оцінку реальності. Перебуває у смертній агонії... Знаю, на Януковича працювало багато чаклунів, які займаються чорною магією. Він зібрав навколо себе чимало церковних атрибутів, які не були у пошані. Ці церковні атрибути хотіли використати не з добрими намірами. Ікона Матері Божої у його кабінеті висіла...перевернутою. Він лише прикривався церквою... З допомогою чорної магії намагався впливати не тільки на долю людей, які його оточували, а й на долю України. Не думаю, що його зомбували. На нього назбиралося чимало компромату. Усі бачили, як він жив. Для нього нічого цінного не було, немає і не буде. Він не цінував дружину. У мене враження, що не цінував навіть своїх дітей. Це людина, у якій сидить демон, який ним управляв. Але віра українців настільки сильна, незламна, що жодна нечисть нічого поганого заподіяти нашій державі неспроможна. Наш народ вірить у силу Божу і перебуває під заступництвом Матері Божої.

— Яким буде політичне майбутнє найяскравіших політиків? Наприклад, Яценюка, Тимошенко...

— Після виборів, які уже на носі, будуть серйозні політичні зміни на політичній арені України. У владу прийдуть люди, яких не очікують взагалі. Вони виринуть нізвідки. Всі вони — молоде покоління — до 40 років.

— Президентом буде також молода людина до 40 років?

— За моїм прогнозом, президентом буде молода людина. Не буду наголошувати, жінка чи чоловік. Народ подумає, що під когось працюю. Я аполітична! Але так само, як і кожен громадянин України, хочу для нашої країни найкращої долі. І щоб на посаді президента була достойна людина. У майбутньому вся влада буде сконцентрована не у президента (як це було), а в парламенті, і буде залежати від прем’єр-міністра.

— Що чекає Росію і Путіна?

— Як би Росія не хотіла зруйнувати Україну, українську націю, наш народ сильний духом. Зламати його неможливо. Те, що хоче зробити Путін для нас, — розкол, сепаратизм тощо, очікує... його. Побачите, дуже скоро це станеться у Росії. Ситуація, яка склалася нині, у тому числі у Криму, — справа рук окремих людей, яким за це платять. Сильна і нероздільна Україна є загрозою для Росії, яка опинилася у важкому політичному становищі. Там будуть серйозні проблеми і у фінансовому плані. Ні Путін, ні Медведєв не вічні. Там також є багато молодих політиків, які вийдуть на арену. Росія заслуговує на те, щоби там запанували справедливість і демократія.

— У Криму може бути війна?

— Ні. Мова не про війну як таку. Режим Путіна веде підпільну терористичну вій­ну. Терористами і фашистами є не ми, а вони. Ми на їхню територію військової техніки не вводили. Не треба сіяти паніку, скуповувати продукти... Нам не загрожують ні голод, ні економічна криза. Нам вдасться зміцнити економіку і втримати нашу валюту. Виїжджати у Польщу, Угорщину чи Румунію не треба... Загрози немає.

— Хочу згадати про Небесну сотню. У цих людей така доля?

— Доля кожної людини вирішується не під час народження, а під час самого зачаття. Це люди, яких вибрав сам Господь. Вони є мучениками, які поклали своє життя заради нашого майбутнього. Заради майбутнього України. Переконана, рано чи пізно Небесну сотню буде визнано мучениками.

Розмовляла Сюзанна БОБКОВА.

Схожі новини