Передплата 2024 «Добра кухня»

Йорданська вода – найкращі ліки

У день Хрещення Господнього структура будь-якої води набуває цілющої сили

У день Хрещення Господнього уся вода набуває цілющої сили. Цей феномен не раз доводили як богослови, так і вчені. Директор інституту екології людини, доктор фізико-математичних наук професор Михайло Курик протягом 11 років досліджує зміни у структурі води у ніч з 18 на 19 січня. Фізичні властивості запасів, зроблених у день Хрещення Господнього ще у 2003 році, не змінилися. Тобто йорданська вода не псується! Це не міф, а науково підтверджений факт.

«Склад води змінюється згідно з місячним календарем, — пояснює науковець. — Найпотужніші енергетичні метаморфози відбуваються після 24-ї години ночі на свято Йордана, під впливом космічного променя. Тобто енергетика води значно зростає за рахунок космологічних факторів».

Михайло Курик наголошує, що вода — найбільший накопичувач енергії на землі. Її структура та питомопровідність змінюються й під час молитви — освячення. Натомість у день, коли згадуємо Хрещення Ісуса, вчені відзначили найоптимальніший варіант взаємодії Землі та планет сонячної системи. Те, що протягом 11 років досліджувана вченими рідина у 25 посудинах не зацвіла та не втратила приємного смаку, — феномен, таємницю якого досі не вдалося пояснити. Натомість доведено, що за своєю структурою вона максимально наближена до внутріклітинної води людського організму, а значить, володіє корисними та цілющими властивостями. Завдяки сильній енергетиці здатна омолоджувати організм, позбавляти різноманітних недуг. Ці властивості притаманні будь-якій воді на Землі, набраній 19 січня до обіду.

Зберігати диво-рідину варто в окремій посудині. “Столову або десертну ложку йорданської водички бажано додавати до чаю або кави. Навіть якщо набрали її з-під крана, не сумнівайтеся, це — чудові ліки від розладів шлунка, «порчі», вроків, переляків та інших негараздів, пов’язаних з біополем людини, — каже Михайло Курик. — Для підтримання здоров’я нею також корисно вмиватися”.

Лікар-терапевт Ярослав Процак каже, що вода має так звану пам’ять, тобто несе у собі інформацію електромагнітного поля, у якому перебувала. З його допомогою впливає й на наш організм. “З релігійної точки зору, будь-яка хвороба — покарання за гріхи. Освячена вода очищує від наслідків негідних вчинків. Отже, якщо гріхи легкі, побутові — зцілює від недуг”, — переконаний медик. Історії відомо чимало випадків, коли свяченою водою успішно замінювали медикаменти. Її застосовували ще у Старому заповіті. Старець Серафим радив кропити продукти. Коли хтось хворів, благословляв приймати святиню по столовій ложці щогодини. Казав, що сильніших ліків, ніж освячені вода та олія, немає. Вона зцілює від будь-яких недуг, включаючи нервові стреси. Чимало людей лікуються виключно цим диво-засобом, остаточно відмовившись від піґулок.

За словами пароха церкви Покрови Пресвятої Богородиці отця Андрія Боднара, навіть здоровим людям корисно пити хрещенську воду вранці натще та перед сном. Вона має здатність очищати людину та робити духовно сильнішою, відганяти полум’я пристрастей. Традиційно невелику її кількість додають у криницю, щоб допомагала не лише людям, а й тваринам. Кропити домівку та робоче місце слід у день свята, коли принесете святиню з церкви. Потім — за потреби. Якщо у домі часто виникають сварки, інші негаразди — йорданська вода стане у пригоді. Нею також корисно вмиватися. Головне — не виливати освячену воду у водопровід або каналізацію — це гріх. Використану воду припустимо виливати у річку, озеро або під дерево: туди, де не ступає людська нога.