Передплата 2024 «Добра кухня»

«Продам парфуми! Трохи спшикані...»

На інтернет-барахолках можна продати та купити все

Є речі, які шкода викинути, але й тримати не хочеться, бо захламлюють простір. Позбутися їх можна за лічені дні. Ще й непогано заробити на цьому! Достатньо “закинути” оголошення у соцмережу, на сторінку відповідної спільноти. На інтернет-барахолках можна купити і продати все — від сірників до земельних ділянок.

«Комусь пот­рібні дерев’яні віконні рами? Є кілька штук вживаних, пофарбованих білою фарбою, і є такі, які ніколи не були у користуванні, а просто лежали на горищі”, — пише Наталя з Грибовичів. Вживані пропонує обміняти на горішки (мигдаль, кеш’ю, арахіс) або сухофрукти. Нові рами продає по 20 гривень за штуку. Покупців попереджає — рами доведеться самотужки повантажити на авто та перевезти до пункту призначення.

Надумали виплести шалик на зиму, але забракло терпцю? Позбутися б/в ниток можна за лічені хвилини! “Віддам безкоштовно нитки для в’язання, — пише Олена зі Львова. — Самовинос із центру”. За кілька хвилин зголошується... 13 рукодільниць!

У Івана з Новояворівська — така проблема. “Може, у когось є зайва кришка від термокружки? — цікавиться. — Я свою загубив на “революції”. “Візьми капронову зі слоїка”, — радять йому.

“Міняю клітку для пташки на 2 кг мандарин. Дротики де-не-де випали, але пташка через ці отвори не пролізе”, — запевняє Алла. Куди поділась її улюблениця — не повідомляє. На інтернет-базарі пропонують взяти у добрі руки котика або песика. Або придбати за символічну суму акваріум з рибками — видно, господарю набридло за ними доглядати.

“Прочитала нову книжку Люко Дашвар “На запах м’яса” і радо продам її за 25 гривень”, — пропонує Надя зі Львова. На хорошу художню книжку хоч грошей не шкода. А от купити науковий трактат можна хіба з примусу (чим і користуються викладачі вузів). “Може, хтось шукає книгу з твердотільної електроніки? Купувала дорого, віддам за 45 гривень”, — не втрачає надії Юля зі Львова.

Ума з Києва продає улюблену сукню, щоб зібрати гроші... для майданівців. “Сукня майже нова, — каже. — На честь революції ставлю ціну “нижче нема куди”! Платіть 145 гривень і забирайте. На виручені кошти куплю людям, які стоять на майдані, їжу”.

Настя зі Львова, аби допомогти мітингувальникам, продає свою картину. Картина без рами. На полотні зображено захід сонця. “Олія на фанері. Стартова ціна — 20 гривень. Кошти підуть на допомогу Євромайдану”, — запевняє. Продати картину дівчині вдалося за 85 гривень...

Залишилося півфлакона парфумів? Чому б не звільнити місце у шафці під новий презент! “Продаю духи від Gucci. Трохи спшикані. Подарували давно, але запах не мій. Приходьте, нюхайте, — пропонує Христина. — Ціна — 150 гривень”. Ціна за б/в товар жінок не лякає: “Де можна понюхати?”, “І я хочу понюхати!”, “Я — наступна у черзі!”.

“Для любителів смачненького! Ліпимо на замовлення вареники з картоплею, картоплею та сиром, солоним і солодким сиром, з вишнею та сливою, капустою, грибами, а також пельмені з м’ясом. Ціни — демократичні, від 20 до 45 гривень за кілограм. Якщо зробите замовлення на суму понад 200 гривень, доставка — безкоштовна!” Це оголошення набирає рекордну кількість відгуків...

Схожі новини