Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Мисливці на педофілів знущаються із... жертв збоченців

Коли боротися зі злочинністю беруться аматори, чекай біди

В Інтернеті жваво обговорюють відео, яке виклав на своїй сторінці “ВКонтакте” відомий в Росії громадський борець із педофілією Максим Марцінкевич, який сам себе воліє називати “Тесаком”. У соціальній мережі цей двічі судимий за розпалювання міжрасової ворожнечі москвич створив групу “Оккупай-педофіляй”, в яку увійшли його однодумці із країн СНД.

На відео, що з’явилося на сторінці «Тесака» і на сайті colubki.net, зафіксовано, як батогом шмагають чоловіка, шкіра якого розписана нецензурщиною. Під відео Марцінкевич пояснює: «А вот и наш друг из Западной Украины, из города Львова. Он был настолько похотлив, что в телефоне у него обнаружилось порядка десяти «коханых котиков» одновременно, среди которых мент и депутат...».

«Під час моніторингу Інтернету, — повідомила “ВЗ” керівник відділу зв’язків з громадськістю ГУ МВСУ у Львівській області Світлана Доб­ровольська, — ми бачили це відео та повідомили про нього у відповідний підрозділ. Будемо на цей факт реагувати...».

Швидше за все, відео зі знущаннями з “педофіла” зняли послідовники Марцінкевича зі Львова. Цього літа в місті почала діяти група молодиків, які влаштовували засідки біля цирку, в парках та інших місцях, де, як вважають ці борці з педофілами, збоченці полюють на дітей. З часом борці-аматори з педофілією стали настільки відомими, що їх почало вихваляти місцеве телебачення. Та коли людина вважає, що саме вона покликана захищати мораль, чекай біди...

19 жовтня у Львові, на Сихові, поки що невідомий покидьок зґвалтував у під’їзді будинку десятирічну дівчинку. Описати горе дитини та її батьків неможливо. Та, на їхнє нещастя, до пошуків збоченця долучилися не лише міліціонери, а й аматори. Зараз на Сихові ледь не на кожному стовпі можна побачити листівку із зображенням фоторобота підозрюваного у зґвалтуванні дитини. Та, на відміну від міліцейських листівок, які також поширювали містом, у цих під фотороботом вказувалося: «Цей чоловік зґвалтував... (далі — прізвище та ім’я дівчинки), яка живе... (далі — повна адреса жертви)». Тобто доблесні борці з педофілами ніби навмисно тицяли пальцями у жертву збоченця, та ще й запрошували зробити те саме усіх охочих...

Схожі новини