Передплата 2024 «Добрий господар»

Міла НІТІЧ: «Алла Пугачова сказала: не співай цих сопливих пісень»

Співачку Мілу Нітіч глядач пам’ятає завдяки потужному голосу та неповторній харизмі.

У свої 23 дівчина вже випробувала долю випускника талант -шоу, встигла представити Україну на міжнародному співочому конкурсі та отримала нагороду від самої Примадонни. Під час свого нещодавнього приїзду у Львів співачка розповіла “ВЗ” про закулісся шоу “Шанс” та “Голос країни” і про те, чи крутила роман зі Стасом П’єхою.

- Міло, ідучи на проект “Караоке на майдані”, вже вирішила для себе, що хочеш бути зіркою?

— Йшла на проект свідомо, знала, що хочу потрапити в “Шанс”. Навіть вирішила, у якій команді хочу бути — Володимира Бебешка і Кузьми. Але так сталося, що в перший день потрапила у команду Наталії Могилевської. Добре, що прийшла іншого дня і потрапила все ж таки у команду Бебешка. Це при тому, що жахливо боялась Володимира Володимировича! Переживала, що вони з Кузьмою будуть з мене знущатись. Бо ця парочка любить попідколювати... Але вони на диво серйозно поставились. І після фіналу “Шансу” Володимир Бебешко запропонував мені працювати разом.

- “Шанс” був початком ери талант-шоу в Україні. Чим проект відрізнявся від інших, адже тобі є з чим порівнювати?

— Жодне шоу з наявних в українському телеефірі не має таких шалених рейтингів, як мав тоді “Шанс”. Сама структура і атмосфера шоу була інша. Усе ж робилось за день! За один-єдиний день зі звичайної дівчинки з вулиці робили зірку: робили макіяж, одягали, змінювали імідж. За цей день ти ставала іншою людиною. Зараз такого немає, ти виходиш, співаєш, виявляєш талант (якщо він є, а якщо немає — його з тебе витягують). У “Шансі” був цей неповторний “момент істини” — найсильніше почуття, яке може бути в житті артиста.

- Складно було за день прокинутись іншою людиною?

— Мене не “ламали”, Бебешко жодного разу не змусив співати те, що мені було не до душі. Стосовно іміджу, також проти моєї волі нічого не робилось.

- Володимир Бебешко якісь поради давав?

— Він мій продюсер по сьогодні, за цей час порад назбиралось чимало. Але основна порада Володимира Бебешка: “Ніколи не роби того, що не подобається”. Завжди прислуховуюсь до Володимира Володимировича, хоча суперечки теж бувають. Бо характер у мого продюсера нелегкий (сміється. — “ВЗ”). Володимир Бебешко — людина з чіткими правилами та життєвими принципами, які важко переламати. Я до цього ставлюсь спокійно, іду на поступки.

- Участь у “Новій хвилі” — це була ініціатива Володимира?

— Ні, це була моя “ідея фікс”, марила нею з тих пір, як побачила виступ Тіни Кароль у Юрмалі. Тому підійшла до Бебешка і розповіла, що хочу взяти участь у “Новій хвилі”.

- На “Новій хвилі” ти отримала “Золоту зірку Алли”. Вдалось поспілкуватись з Примадонною?

— Алла Пугачова запросила мене до себе в гримерну після виступу. Дуже весела розмова вийшла...Вона сказала: “Не співай цих сопливих пісень, ти ще встигнеш їх наспіватись”. Алла Борисівна — незвичайна людина, яка пройшла в житті усе. Цей досвід відчувається одразу, він дає силу. Не кожен здатен пережити радість, горе, падіння, підйоми.

- Чому після “Шансу” знову взяла участь у талант-шоу “Голос країни”?

— “Нова хвиля” дала якийсь поштовх, але ненадовго. “Голос” став наступною сходинкою до вдосконалення. Не жалкую, що взяла участь у шоу. Люди знову згадали, хто така Міла Нітіч, підтримували, голосували... Це цінний досвід. Хтось мене любив, а хтось ненавидів, але найголовніше — попри усі за і проти йти вперед.

- Інтриги та конкуренція присутні на “Голосі країни”?

— Звичайно. Ти ж півроку варишся в одному соку з десятками сильних виконавців. Конкуренція страшна: ось тобі в обличчя посміхаються, а поза очі на камеру скажуть недобре слово... Не скажу, що я — ангел, але справді вважаю, що усі учасники, котрі пройшли у прямі ефіри, були достойні перемоги. Просто правила гри диктують жорсткі умови.

- Ходили чутки про ваш таємний роман зі Стасом П’єхою...

— Це були тільки чутки. Ми зі Стасом хороші друзі. Він добре розуміє, що таке “фабрикантська кухня”, тому активно підтримував виконавців зі своєї команди. А папараці захотілось “гарячих” моментів, от і підтасували факти. Зараз, через гастрольні графіки, навіть поспілкуватись часу не маємо... Зустрічаємось час від часу на концертах. Тоді на “Голосі країни” Стас сказав дуже цінні слова про те, що не важливо, хто вилетить з проекту, а хто переможе. “Я був п’ятий на “Фабриці зірок”. Гляньте, де зараз я, а де ті, що перемогли”, — сказав нам Стас. Це цінна порада, бо насправді важливо тільки те, яке ти місце зайняв у серці глядача. На жаль, Івана Ганзеру, що переміг у моєму сезоні, зараз ніде не видно. Це несправедливо щодо нього... Рада, що не перемогла і що усе сталось, як сталось.

- Мабуть, талант-шоу ламають психіку виконавців...

— Мою психіку, особливо після Юрмали, зламати нереально (сміється. — “ВЗ”). А взагалі це шанс, який, можливо, тобі дається раз у житті. У такі моменти ти сам коваль свого щастя і від тебе залежить, чи будеш співати у якійсь дешевій забігайлівці, чи на великій сцені.

- А на що би ти ніколи не пішла заради популярності?

— Ніколи би не “ходила по трупах”. А ще не стрибала б оголеною перед камерами. Вважаю, що мені є що показати, окрім оголеного тіла...

Довідка «ВЗ»

Міла Нітіч (Людмила Сергіївна Нитичук) народилася 26 вересня 1990 року у смт Стара Синява на Хмельниччині. Коли Людмилі виповнилося шістнадцять, вона почала працювати з естрадно-симфонічним оркестром і естрадним оркестром УМВС України. У 2008 році випробувала свою долю на проекті “Караоке на майдані” у Києві. Того ж року стала фіналісткою телепроекту «Шанс». 2009 року на конкурсі «Нова Хвиля -2009» у Латвії отримала приз від Алли Пугачової — $50 тисяч. У 2011 році — учасниця українського відбору Євробачення. Того ж року взяла участь у талант-шоу «Голос країни» на телеканалі “1+1” (в складі команди Стаса П’єхи).