Передплата 2024 ВЗ

Руслана присвятила себе хоровому мистецтву

  • 08.11.2013, 17:02
  • 2 151

Вже два місяці як Руслана присвячує практично весь свій час хоровому мистецтву. Вся справа в тому, що співачка стала одним з тренерів телевізійного шоу «Битва хорів», яке стартує 10 листопада о 20:00 на «1+1».

Оскільки в консерваторії Руслана отримала професію хорового диригента, втратити шанс реалізуватися в цьому напрямку співачка не змогла. Не дивлячись на те, що Руслана вже 15 років успішно працює на сцені, шоу-бізнес далеко не завжди дає можливість проявити усі свої музичні таланти та здібності. Наприклад, Руслана — прекрасний піаніст, і при вигляді роялю одразу ж сідає за виконання класичних творів, навіть якщо це хол готелю або музичний магазин. Дотримуючись законів та правил шоу-бізнесу, Руслані з її «диким» темпераментом складно боротись зі своєю музичною природою. Тому проект, в якому хори виборюють першість, прийшовся до душі Руслані, яка знає багато не тільки про хори, але і про перемоги.

Для роботи з хором Руслана значно змінила свої плани і навіть відклала на декілька місяців свою поїздку до Бразилії, де мала провести переговори із партнерами та зустріч з українською громадою.

Поки що Руслана не знає, як складуються її взаємостосунки із хором, адже зустрічалась з учасниками тільки на кастингу і на відміну від голосових даних, ще не знайома з характерами та уподобаннями своїх підопічних. Але Руслана впевнено налаштована стати для хору справжньою наставницею. Це означає для співачки не лише допомогу у музичній частині, але і підтримку здорового та бадьорого духу в її команді і кожного хориста окремо. Незабаром розпочнеться робота з хором, і Руслана збирає потужну команду консультантів, які допомагатимуть хористам своїми професійними порадами.

Слідкуйте за анонсами!