Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Діти-індиго бачать майбутнє і знають, що було в минулому

З кожним роком народжується все більше дітей із надзвичайними здібностями

Якось їдучи в маршрутці з матір’ю, дівчинка Маринка помітила над головою у старшої жінки, яка сиділа на передньому сидінні, темну ауру. Про це вона сказала мамі. Мама не звернула уваги на слова дитини. Та згодом дізналась, що та жінка і справді незадовго після тієї поїздки померла... Дітей з надзвичайними здібностями, яких ще називають дітьми індиго, з кожним роком народжується все більше. Вони можуть бачити аури людей, їхнє майбутнє, чути те, чого не чують інші, реагувати на запахи, яких ми не сприймаємо...Про феномен дітей індиго кореспондент “ВЗ” розпитувала кандидата філософських наук Ліліану Кудрик, яка досліджує це явище.

Дітьми-індиго Ліліана Кудрик захопилась не випадково. Колись знайома дала їй книжку про цих диво-дітей, і жінка частково впізнала у цих дітях і себе в дитинстві. Досі, заплющуючи очі, вона інколи бачить кольори своєї аури. Каже, вони залежать від її настрою. Відтоді вона простудіювала масу літератури на цю тему, спілкувалась з багатьма дітьми-індиго та їхніми батьками, вчителями, родичами. “Ці діти потребують спеціального підходу, оскільки суспільство своїм несприйняттям пригноблює їхні надздібності. Зрештою, свої феноменальні можливості вони можуть скерувати далеко не в правильне русло”, — каже Ліліана Кудрик.

22-річний Руслан з Волині, який був студентом пані Ліліани, вразив її своєю надзвичайною мудрістю. «Хлопець має феноменальні знання з історії людської цивілізації, може годинами розповідати про атлантів, лемурійців, каже, що відчуває, давні цивілізації живуть поруч з нами. Звісно, цю інформацію Руслан міг почерпнути з телебачення, Інтернету, книг. Але парадокс у тому, що книжок він практично не читає, каже, ці знання є у ньому, він їх пригадує”, — розповідає дослідниця.

Про 8-річну доньку Зорянку, яка дуже любить бігати по снігу босою, їй розповіла вчителька із села Турки Івано-Франківської області. «Спочатку ми дуже боялись. Нас насторожувало, що донька так любить бігати по горах босою чи літом, чи зимою. Та якось вона нам сказала, що їй це потрібно, вона без цього не може», — поділилась жінка.

Кореспондента «ВЗ» вразила історія дівчинки-індиго з Львівщини. «Тоді падав дощ. Раптом наша Соломія сказала батькам негайно прибрати в хаті та дати їй новий одяг, бо, мовляв, гості йдуть. На що батьки відповіли, що ніяких гостей не чекають. Але дали дівчинці одяг, щоб вона не нервувала. Тільки Соломійка вдягнулась, як у двері подзвонили знайомі», — розповіла бабуся дівчинки. Та це був не єдиний випадок, коли проявився її дар яснобачення. Якось вона сказала близьким, аби дідусь не лікувався, бо йому вже нічого не допоможе, він і так помре. Так і сталося.

На противагу позитивним і відкритим, серед дітей нової свідомості є замкнуті й агресивні. З такою дівчиною-підлітком, дуже мудрою, моя співрозмовниця знайома вже досить давно. Спілкуючись з нею минулого року на форумі, пані Ліліана почула такі слова: «Не чіпайте нас, дайте нам спокій, не треба нас вивчати, описувати, виставляти напоказ. У нас є своя робота, і ми її робимо, хоча стикаємось із деякими труднощами”.

Те, що діти індиго можуть досягати свого не завжди чесними і правильними способами, не секрет. Це підтвердила і колишня студентка Ліліани Кудрик пані Олена (ім’я змінено) із Костополя Рівенської області. Її донька, якій тоді було шість років, зуміла придбати у супермаркеті м’яч, який їй дуже хотілося, з великою знижкою. Цікаво, що продавець про це ні сном ні духом.

«Я спочатку доньці не повірила. Тоді пішла з нею у супермаркет, — розповідає мама дівчинки. — Там побачила, як донька сказала продавчині дати їй коробку цукерок за 30 гривень. Цукерки ж коштували 50, та продавець, бачачи ціну, наче під гіпнозом, продала їх за меншу ціну». Коли ж пані Олена спитала продавця, чому вона так зробила, жінка, наче прозрівши, відповіла, що не знає, що з нею було...

Популярне за добу

Популярне за тиждень