Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Анна ХОДОРОВСЬКА: «У шоу «Голос країни» ніхто нікому не платить, ніхто ні з ким не спить...»

Завершився третій сезон популярного вокального проекту каналу “1+1” «Голос країни. Все по-чесному»

За звання кращого вокаліста України у фіналі боролись четверо учасників: Артем Кондратюк (тренер Олег Скрипка), Анна Ходоровська (тренер Олександр Пономарьов), Тарас Мельник (тренер Тіна Кароль) та Отар Немсадзе (тренер Святослав Вакарчук). У фінальному бою перемогу з чоловічих рук вирвала тендітна вихованка Олександра Пономарьова — 19-річна Анна Ходоровська. Про закулісся проекту, взаємини із Пономарьовим та свою кицю-талісман Анна Ходоровська розповіла кореспонденту “ВЗ”.

— Досі не можу повірити, що я — переможниця “Голосу краї-ни”, — сказала Анна. — Друзі, знайомі, шанувальники увесь час телефонують, пишуть смс, вітають з першим місцем у вокальному проекті. Я безмежно щаслива!

— Коли отямитесь від щастя, що плануєте робити далі?

— Плани наполеонівські. Готова багато працювати, аби досягти поставленої мети. Працюватиму над записом власних пісень і над вокалом.

— Із фіналістами проекту у вас склались теплі стосунки. З ким найбільше вдалось потоваришувати?

— Шоу “Голос країни” створює команда чудових людей. Не менш товариськими були і учасники шоу. Попри те, що були суперниками, з багатьма подружилися. Ніхто нікого не підставляв, шпильок на стілець не підкладав (сміється. — І. К.). — Ходили чутки, що у вас роман із вашим тренером Олександром Пономарьовим...

— Ще не було жодної фіналістки проекту “Голос країни”, якій би не приписували роман з Олександром Пономарьовим. Це природно: дівчина у команді чоловіка, і усі хочуть бачити у цьому більше, аніж є насправді. Але можу усіх запевнити, наші стосунки ґрунтуються лише на професійному рівні. У мене є хлопець. Ми два роки разом. Мій хлопець щиро вболівав за мене під час проекту, був на кожному ефірі, відсилав за мене смс.

— А як хлопець відреагував на чутки про ваш роман з Пономарьовим?

— Спокійно. Він знає, що це безпідставні чутки.

— Чи запропонував вам Олександр Поно-марьов подальшу спів-працю?

— Так. Не буду розголошувати деталей нашої подальшої співпраці. Але, сподіваюсь, вона буде плідною.

— Який вклад у вашу перемогу зробив Пономарьов?

— Ретельно обирав композиції для ефіру. Від вибору пісні залежала левова частка успіху виконавця. Вдячна, що не нав’язував композицій, які б не зливались з моєю душею. Обирав ліричні пісні. З дитинства стежила за творчістю Олександра. І, познайомившись, не розчарувалася. Він — професіонал своєї справи, у нього є чого повчитись.

— Третій сезон проекту “Голос країни” пройшов під гаслом “Все по-чесному”. Чи насправді вважаєте це шоу справедливим?

— Брала участь у багатьох кастингах. Часто стикалася з несправедливістю. Думала, що і на проекті “Голос країни” подібна ситуація. Але вирішила ризикнути. Тепер точно можу сказати, тут справді все по-чесному. Ніхто нікому не платить, ніхто ні з ким не спить.

— Давно співаєте?

— З трьох років співала бабусям, які сиділи в парку на лавочках (сміється. — І. К.). Брала участь у дитячих конкурсах...

— Але музичної освіти не маєте?

— Так склалось, що не здобула музичної освіти. Моя мама закінчила музичну школу по класу скрипки. Завжди казала, що не хоче для мене такого завантаженого дитинства. Аби я вісім років по п’ять годин гризла граніт музичної науки. Не хотіла, аби я зненавиділа світ музики. Співаю у своє задоволення. Потенціал та бажання йде зсередини. Не можу жити без пісні. Це моя душа. Хоча зараз розумію, що музична освіта знадобилась би. Талант потребує професійного шліфування.

— Знаю, у вас є киця, яку називаєте своїм щасливим талісманом...

— У мене триколірна киця Маруся. Це справді мій талісман удачі і найближча подружка. Вболівала за мене під час проекту. У неї навіть є фото з кулоном “Голосу країни”.

А тим часом...

Переможець першого сезону шоу «Голос країни» Іван Ганзера розірвав робочі та дружні стосунки з кліпмейкером Дмитром Мухіним. Між ними виникла творча війна за кліп «Весна похожа на тебя», який вони зняли разом. Нагадаємо, на початку квітня Іван Ганзера також розірвав контракт з компанією Universal.

Довідка «ВЗ»

Анна Ходоровська народилась 4 серпня 1993 р. Навчається в Одеському національному економічному університеті на фінансиста. З дитинства мріє про сцену. Незаміжня.

Схожі новини