Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Злата Огнєвіч підкорить «Євробачення-2013» казкою

Проте букмекери одностайно прогнозують перемогу Данії

Голосиста зозуля вітчизняної естради, представниця України на «Євробаченні-2013» Злата Огнєвіч презентувала кліп на конкурсну пісню Gravity («Тяжіння»). Відео нагадує містичну казку, де літають райські пташки, мерехтливі метелики, бігають білосніжні єдинороги, а поміж цієї гармонії витає у небесах Злата...

Створити сюжетну лінію кліпу Gravity Златі Огнєвіч допомогли шанувальники. Співачка переконана, що часто люди, які не пов’язані із творчістю, можуть запропонувати цікавіші ідеї, аніж ті, хто постійно вариться у світі шоу-бізнесу. Після численних закликів Злата отримала понад шістсот листів з різноманітними пропозиціями щодо зйомок кліпу.

“Завершено воістину безпрецедентний випадок в історії “Євробачення”, — зазначила на презентації відеоролика Огнєвіч. — Слухачі безпосередньо брали участь у процесі доопрацювання конкурсної пісні і створенні теми кліпу. Щиро вдячна усім за допомогу. Спільними зусиллями ми створили справжню казку, яка підкорить “Євробачення”.

Нагадаємо, Міжнародний пісенний конкурс “Євробачення-2013” відбудеться 14, 16 і 18 травня у місті Мальме, Швеція. Участь у ньому підтвердили 39 країн.

Тим часом міжнародні букмекерські контори одностайно прогнозують перемогу на цьогорічному “Євробаченні” представниці Данії Еммелі де Форест з піснею Only Teardrops («Тільки сльози»). Друге місце пророкують учасниці від Норвегії Маргарет Бергер, яка виконає композицію I Feed You My Love (“Я годую тебе, любов моя”). У трійку лідерів потрапляє також учасниця від Росії Діна Гаріпова з піснею What If («Що якщо»). За прогнозами букмекерів, українська зірочка Злата Огнєвіч виборе місце у десятці фіналістів.

Ігнорувати висновки букмекерів не варто. В останні роки букмекерські контори задовго до початку “Євробачення” безпомилково визначали переможця. У 2009 році більшість контор прогнозувала переконливу перемогу норвезького скрипаля Олександра Рибака з піснею Fairytale, у 2010-му — Лєни з Німеччини з піснею Satellite, в 2012-му — шведської співачки Лорін з піснею Euphoria. Щоправда, не обходиться і без похибок. У 2011 році, коли перемогу обіцяли представнику Франції, конкурс підкорив азербайджанський дует Нігяр Джамал і Ельдара Гасимова з піснею Running Scared.

Відео дивіться тут