Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Мерзне, мерзне собачий хвіст...

  • 25.01.2013, 01:09
  • 1 933

Взимку так хочеться закутатись у м’якенький светрик або тепленьке хутро, аби почуватися максимально захищеним від лютих морозів. Але зимою від холоду потерпають не лише люди. Аби вберегти чотирилапих улюбленців від морозів під час зимових прогулянок, ветеринари радять одягати їх у теплий одяг.

Обираючи одяг для своїх гавчиків, важливо перш за все звертати увагу на зручність. Краса в одязі для тварин — на останньому місці. Коли ваш вихованець захоче побігати, то бантики, великі ґудзики чи декоративні капюшони будуть заважати йому. Перевагу слід надавати костюмчикам із зовнішніми швами. Тканину слід обирати якісну, яка не буде розтягуватися або сідати при випадковому намоканні чи пранні. Одяг не лише захищає тварину від холоду, а й дозволяє підтримувати шерсть у чистоті та порядку.

Дбайливі власники чотирилапиків не забувають і про взуття для своїх улюбленців. Внутрішня частина ботиків повинна бути м’якою, аби лапки не ковзали. А в носовій частині взуття матеріал повинен бути максимально щільним, щоб тварина не проколола його кігтиками.

Але яким би теплим та комфортним не був одяг, якщо ваша собачка гладкошерста, а на вулиці мінус 20, краще відмовитись від прогулянки.

Схожі новини