Передплата 2024 «Добрий господар»

У Гайтани вкрали новорічні подарунки

Найекзотичніша співачка української естради Гайтана досі не може оговтатись від стресу, який пережила у новорічну ніч. Після святкового концерту співачка та її продюсер і наречений Едуард Клім повернулися додому.

Замість того, аби розпаковувати новорічні подарунки та розкорковувати шампанське, довелося з’ясовувати, хто їх пограбував. Виявилося, що їхній охоронець і його друг не розрахували з алкоголем під час новорічного застілля і у напівнепритомному стані незаконно проникли у будинок співачки та поцупили її речі.

«Новий 2013 рік зустріла на сцені. Настрій був святковим і натхненним, — розповіла “ВЗ” Гайтана. — Після виступу думала, коли повернуся додому, зможу відсвяткувати Новий рік у колі сім’ї. Але все сталося по-іншому... Була шокована, коли дізналася, що нас пограбували. Та ще більшим шоком стало те, що крадієм виявилась людина, якій ми довіряли. Охоронець і його друг були настільки п’яні, що наступного дня навіть не могли пригадати, що вони накоїли. Найбільшим ударом для мене стала крадіжка новорічних подарунків. Я засмутилася як мала дитина. Для мене Новий рік завжди був святом дитинства і казки. Речі, гроші — це все не так важливо, це все можна повернути, заробити, відновити. Але коли побачила, що під ялинкою немає подарунків, у душі з’явилось відчуття, що хтось поцупив у мене свято. На щастя, Едуард виправив ситуацію, підготувавши різдвяні подарунки».

Гайтана зробила висновки з цієї ситуації. “На все потрібно дивитися з позитивом. Цей випадок засмутив, але водночас став уроком, — наголосила співачка. — Завжди потрібно бути пильними і обачними. Народна мудрість каже: «Довіряй, але перевіряй!». Але я і надалі продовжую любити людей, вірю в краще”.