Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Корону “Міс Метро 2012” завоювала “Міс Серпень” Оля Матківська

  • 16.01.2013, 21:19
  • 1 630

На правах реклами.

У ніч Старого-Нового року у львівському «Метро клубі» обрали нову королеву. У результаті кількагодинної боротьби, «волею народу» титул «Міс Метро 2012», корону та ключі від новенького Cherry QQ здобула «Міс Серпень 2012» Ольга Матківська.

Трохи за північ на сцені закладу №1 у львівському світі нічних розваг «Метро клубу» з’явились десять красунь, які впродовж року щомісяця виборювали звання «Дівчини Місяця». Тепер вони змагалися за головну корону улюбленого клубу. Стартувала запекла боротьба. У гримерках і у залі напруження зростало у геометричній прогресії...

Усе почалось з представлення, після якого на дівчат-конкурсанток очікувало перше випробування — конкурс перевтілення. Кого тільки не було на сцені — і таємнича гостя з Венеційського карнавалу, і цариця Клеопатра, і Ёлка, й Брітні Спірс, і господинька з баняками, і фаєристка з вогняним шоу, і навіть снігуронька.

Доки дівчата переводили подих, спостережна рада незалежних експертів «Метро клубу» вимірювала децибели оплесків вболівальників. Голоси, чи то пак гучність вигуків, зафіксовували спеціальним шумоміром. Адже власне від галасу глядачів, тобто «голосу народу», залежало, хто з конкурсанток поїде з клубу на власному авто і здобуде корону «Міс Метро 2012».

...А далі дівчата вражали талантами. Переважно танцювальними, хоча не бракувало і сміливиць, які відважились заспівати «на живо», до того ж складні хіти такі, як “Simply the best”, “I will always love you” та “It's my life”... Дефіле в купальниках ще більше розігріло чоловічу, достатньо вагому за кількістю, частину глядачів. Оплески для дівчат не вщухали і лунали в такт із пришвидшеним серцебиттям красунь.

Останній конкурс, що ставив остаточну крапку у виборі публіки — тест на кмітливість. Автор проекту «Міс Метро» і арт-директор «Метро клубу» Віолетта Літвінова, як завжди, підготувала для дівчат ряд каверзних запитань, справитися з якими було не так вже й просто...

Нарешті вирішальна мить — фінальне голосування. З двадцять хвилин нічну тишу розривав шалений шум, який справно вимірював шумометр спостережної ради «Метро клубу». Відтак, за підрахунком голосів та рішенням ради, кращою у номінації «Міс Талант» стала виконавиця хіта Уітні Хьюстон, «Міс XXL» Вікторія Петросян. Титул «Міс Шарм» здобула «Міс Травень 2012» Наталя Вовчанська. Стрічку другої «Віце-міс» та поїздку у Париж виборола володарка титулу «Міс Лютий 2012» Ольга Парій. Першою «Віце-міс» за результатами голосування учасників вечірки, а водночас і «Міс Метро Фейсбук» стала володарка титулу «Міс Жовтень» Олександра Червонюк, отримавши iPad, а також iPhone5. Головну ж нагороду — дівчачу мрію — гламурну автівку з автоматичною коробкою передач Cherry QQ, корону улюбленого клубу, а також визнання публіки та титул «Міс Метро 2012» здобула Ольга Матківська.

До речі, кастинги на «Міс Січень 2013» уже розпочались. ...

Схожі новини