Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Анна Ткач поїде в Лос-Анджелес!

Відгриміла вирішальна битва найкращих юних співаків України у популярному шоу каналу “1+1” “Голос. Діти”.

Троє зіркових тренерів — Олег Скрипка, Тіна Кароль та Світлана Лобода — привели до фіналу найсильніших вокалістів своїх команд. У співочому проекті брало участь чимало хлопців, але до фіналу потрапили лише юні принцеси. Попри те, що виступ кожної із фіналісток вражав недитячим виконанням та красивою постановкою номера, більшістю голосів (понад 60%) глядачі визнали голосом країни зворушливу семирічну Аню Ткач з містечка Котовська Одеської області.

ПІСЛЯ кожного ефіру діти, що вибували, заливалися сльозами. Важко втримували сльози і зіркові тренери. “Прикипів серцем до кожної дитини зі своєї команди, вони всі мені як рідні. Хвилююся за них не тільки як наставник, а й як батько! — наголосив Олег Скрипка “ВЗ” напередодні півфіналу. — Мої діти — нестандартні, яскраві, готові на ризик і експерименти. Це майбутня інтелектуальна творча еліта України”.

Олег Скрипка з перших ефірів шоу “Голос. Діти” виділявся з-поміж решти зіркових тренерів врівноваженістю. Доки Світлана Лобода з Тіною Кароль ледь коси одна одній не рвали у боротьбі за кращі юні голоси, Скрипка вслуховувався у вокальні дані кожної дитини та обирав найбільш незвичні. Так трапилось і з Анною Ткач. На сліпому прослуховуванні семирічна тендітна дівчинка виконала дорослу і складну пісню гурту “Город 312” “Залишуся” з фільму “Денна варта”. Маленька Аня заспівала її з таким надривом, що тренери не могли зрозуміти, хто за їхніми плечима, тому не поспішали повертатися до неї. Лише Олег Скрипка вловив глибину таланту цієї дівчинки і взяв до своєї команди зі словами: “Аня, коли йшов на передачу, мріяв про таке диво, як ти”. “Аня — це дитина-індиго! Не розумію, звідки у неї береться такий дорослий голос”, — наголошував Скрипка.

У суперфіналі Анна Ткач теж була наймолодшою. Та це не завадило дівчинці отримати абсолютну перемогу над вихованицею Світлани Лободи Еліною Сосновською, котру називали унікумом від природи, а також над підопічною Тіни Кароль Соломією Лук’янець, володаркою оперного голосу, яка підкоряла на сцені шоу проекту “1+1” найскладніші вокальні партії.

У суперфіналі виступ Анни Ткач став справжнім подарунком глядачам у Святвечір. Спочатку дівчинка виконала ніжну композицію “Намалюй мені ніч”, яка огорнула аудиторію казковим настроєм. А на завершення дуетом зі своїм тренером Олегом Скрипкою заспівала ліричну пісню француженки Даліди “Мама”. Скрипка зазначив, що цю пісню шукав усе життя. Спеціально для суперфіналу переклав її з французької українською мовою. Це був найемоційніший виступ за весь проект. У залі не стримувала сліз мама семирічної Ані. На останніх нотах дівчинка не втрималася і прямісінько зі сцени побігла в обійми матусі. І глядачі в залі, і глядачі біля екранів телевізорів заливалися сльозами...

Переможниця проекту «Голос. Діти» Анна Ткач отримала престижну нагороду — курс навчання в Музичній академії Лос-Анджелеса (LA Music Academy), де зможе професійно займатися вокалом, записуватися в студії, працювати з відомими американськими продюсерами та музикантами. Дівчинка підпише контракт з рекординговою компанією Universal Music. Відповідний сертифікат Ані на сцені вручив Павло Табаков, переможець дорослого “Голосу країни”. Ще одним подарунком став грант у розмірі 50 тисяч гривень, який зможе використати на творчі цілі: навчання, запис пісні, кліпу...

“Мені подобався проект «Голос країни», дивилась усі випуски і мріяла, коли виросту, взяти у ньому участь. А потім з’явився проект «Голос. Діти», — розповіла “ВЗ” переможниця проекту «Голос. Діти» Анна Ткач. — Найскладнішим для мене став фінал. Думала, що поступлюсь Соломії Лук’янець, адже у неї більше досвіду, ніж у мене. Але мені вдалося стати найкращою!”.

Коментар для «ВЗ»

Олег СКРИПКА,

тренер шоу “Голос. Діти”

У Ганнусі дуже високий потенціал. Вона маленька, і коли слухаєш цю дитину, то думаєш: а що ж буде далі? А ще у неї такі очі! Коли на сліпих прослуховуваннях повернувся до неї і побачив ці очі... В неї дуже світлий образ. Дивлячись в її очі, наче заглядаєш у майбутнє. Поєднання нинішнього дня і майбутнього в одній дитині дає надію. Люди голосують за надію. А «Голос. Діти» — це інвестиція в наше майбутнє. Будь-яка людина хоче, щоб майбутнє її країни було прекрасним. Усю свою команду дітлахів запросив на «Різдвяну Країну Мрій». На Різдво ми колядували у Мамаєвій слободі. Буду запрошувати своїх юних вихованців і на інші свої проекти.