Передплата 2024 «Добра кухня»

Олена КОРНЄЄВА: «Валерія та Кіркоров були вражені моєю піснею»

Голосиста співачка та талановитий композитор, зірка телепроектів “Шанс”, “Народна зірка”, “Шоу №1” Олена Корнєєва відкрила у собі ще одну грань таланту.

Спробувала себе у ролі автора саунд-треків, зокрема написала музику до новорічної стрічки «Полярний рейс», яку виконала російська зірка Валерія. Окрім того, Олена Корнєєва готує новий проект на каналі “Інтер”. А також знову пробуватиме підкорити сцену “Євробачення”.

«Продюсер Денис Тулін та режисер Сергій Чекалов шукали саунд-трек до стрічки «Полярний рейс». Переслухали п’ятнадцять запропонованих композицій, але жодна їм не підійшла, — розповіла “ВЗ” Олена Корнєєва. — Надіслали мені сценарій фільму. Ніколи не писала саунд-треків і не уявляла, як це робиться. Але мені настільки сподобався сюжет стрічки, що вже наступного дня приїхала до творців цієї картини і на роялі зіграла їм пісню. Вони не могли повірити, що за добу можна написати композицію, яка так фантастично ляже у загальну картину фільму».

«Полярний рейс» — зворушлива історія про льотчика, роль якого виконує відомий актор Єгор Бероєв. “Напередодні Новорічних свят з’являється багато хороших фільмів. Але сюжет «Полярного рейсу» мене підкорив не лише позитивом, ніжністю та сніжністю, а й філософськими роздумами, які вклала в основу саунд-треку до стрічки, — сказала Олена Корнєєва. — Коли писала пісню до фільму, яку назвала “Я буду ждать тебя”, думала, хто б міг її виконати. Це — ніжна, романтична, казкова композиція, яка водночас потребує сильного вокалу. І виконати її мусила людина, голос якої впізнається з перших нот. У мене відразу з’явився єдиний варіант — Валерія. Писала пісню, як для цієї виконавиці. Валерії сподобалась композиція. А її чоловік та продюсер Йосип Пригожин сказав, що ця пісня відкрила Валерію з нової сторони. Надалі будемо співпрацювати. Усю магію композиції та Валерії можна побачити у кліпі на пісню “Я буду ждать тебя”, який уже вийшов на екрани”.

Корнєєва наголошує, що вважає себе медійною людиною, тому не має права зникати з екранів. “Працюю над сольною кар’єрою, гастролюю із колективом Made in Ukraine, який був створений на проекті «Шоу №1», пишу пісні, працюю над новим проектом для каналу “Інтер”, а також відкрила для себе ще одну нову сторінку — створення музики до фільмів, — сказала Олена. — Із компанією, яка зняла «Полярний рейс», домовились про подальшу співпрацю. 2013 буде моїм роком! Не тому, що я — Змія, просто планів купа. Сподіваюсь, співпрацюватиму не тільки з Валерією, а й іншими відомими виконавцями. Композицію “Я буду ждать тебя” відзначив і Філіпп Кіркоров. Не хочу надалі розпилюватись на незрозумілі проекти. Не маю права схибити. Довго чекала на свій шанс і тепер буду боротись, аби втриматись на гребені шоу-бізнесу”.

Олена Корнєєва знову братиме участь у національному відборі на конкурс “Євробачення” і сподівається, що цього разу доля їй усміхнеться. “Мрію про сцену “Євробачення”. Відчуваю у собі сили і можливості підкорити її, — наголосила співачка. — Разом зі своєю колегою Ніною Католіною написали англомовну пісню You’ll be the winner forever”.