Передплата 2024 «Добрий господар»

Музика і шаленство «Скрябіна»

«Хмільний Дім Роберта Домса» помістив у собі понад 400 завзятих шанувальників «Скрябіна» та його музики, одночасно вразивши та надихнувши фронтмена гурту Андрія Кузьменка. Концерт, який музиканти відіграли на одному диханні, став чудовим подарунком Кузьми для земляків, які вкотре підтвердили свою любов до «Скрябіна».

Незважаючи на задуху у залі та піт, що заливав обличчя, Кузьма викладався на повну (так, що наступного дня втратив голос). Адже перед ним було живе море його шанувальників, які робили «хвилі», плескали, стрибали й не забували підспівувати. Що б не співав «Скрябін» — старі хіти («Бультер’єр», «Танець пінгвіна») чи новіші («Говорили і курили», «Маршрутка», «Мам») — публіка була вірним і надійним бек-вокалом.

«Є десь тут шланг, щоб полити вас водою?» — жартував Андрій Кузьменко і рятував зал від «спеки» пивом, яке гальбами передавав у маси просто зі сцени. «Після концерту якийсь злий язик скаже: «Нарешті і Кузьма дав концерт у сауні», — не переставав жартувати соліст «Скрябіна», витираючи обличчя. Музична ейфорія накрила і молодь, і старше покоління прихильників, і навіть найменших меломанів, які, як виявилось, теж знають напам’ять останні хіти від «Скрябіна» і не бояться співати їх разом з Кузьмою на сцені.

«Народ, ви — неймовірні!» — хвалив свою публіку Андрій Кузьменко, яка оплесками додавала йому снаги співати ще і ще. І навіть загрозливо довга пауза під загальне скандування «На біс!» не налякала шанувальників, адже вони таки дочекалися — «Скрябін» вийшов до них знову та продовжив свято музики, запалу й шаленства.

Схожі новини