Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Уся українська міліція розшукує мерця?

“Моя особиста думка, що його не знайдуть. Я вважаю, що його вже немає серед живих. Можливо, справжній убивця вже у безпеці, а самого Ярослава Мазурка вбили, щоб повісити на нього цей страшний злочин. 100 тисяч гривень обіцяють тим, хто допоможе його впіймати. Ну хто буде його переховувати та не захоче заробити таку суму?” — заявив кільком ЗМІ адвокат дружини Мазурка Людмили Лаврентій Кухалейшвілі.

За словами адвоката, 26 вересня, в день убивства у київському “Каравані”, Ярослав Мазурок увечері перебував у родинному колі. ”Він прийшов о дев’ятій вечора, як завжди, — розповів Кухалейшвілі, посилаючись на розповіді своєї підзахисної. — Повечеряв, сів грати в шахи на комп’ютері. Він не був схвильованим чи наляканим. Одяг на ньому був чистий, ні краплини крові. Він ще того дня розмовляв з мамою. Більше Людмила його не бачила”...

Адвокат дружини людини, яку звинувачують у вбивстві трьох охоронців столичного торгового центру “Караван”, вважає, що Ярослав Мазурок та вбивця — двоє різних людей. Адвокат каже, експертизи ДНК, на яку посилається міліція, доводячи, що в “Каравані” стріляв саме Мазурок, йому для ознайомлення не показали.

Тим часом міліція продовжує пошуки саме уродженця Кам’янки-Бузької 38-річного Ярослава Мазурка. Перебуваючи минулого тижня у Львові, міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко ще раз зазначив: міліція має всі підстави підозрювати у вбивстві охоронців саме цю людину. Інакше б його, зауважив міністр, не оголошували в розшук. За словами Захарченка, правоохоронці вважають, що вбивця все ще переховується від слідства на теренах України.

А тим часом...

Спілкуючись зі своїми читачами, журналісти “ВЗ” зі здивуванням дізналися: чимало людей, які вірять, що саме Мазурок розстріляв охоронців “Каравану”, вважають його таким собі Робін Гудом, ледь не заступником за всіх скривджених і знедолених. Особливо це стосується літніх людей. “Охоронці львівських супермаркетів, — скаржилася телефоном одна з наших читачок, — постійно знущаються з пенсіонерів та чіпляються до нас. Вважаю, Ярослав вчинив правильно”.

Схожі новини