Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Волоцюги» The Rolling Stones наступного року збираються у світове турне

Колектив легендарної британської рок-групи The Rolling Stones наступного року може здійснити світове турне, заявив телеканалу SkyNews гітарист Кейт Річардс на прем’єрі документальної картини Crossfire Hurricane («Ураган перехресного вогню»), присвяченій 50-річчю заснування гурту (на фото).

А вокаліст колективу Мік Джаґґер зізнався, що з нетерпінням чекає повернення на сцену. “Ми старанно репетирували протягом останніх кількох тижнів”, — поділився з журналістами співак, проходячи під вітальні вигуки кількох сотень фанатів по червоній килимовій доріжці на площі Лестер-сквер.

Фільм “Ураган перехресного вогню” відображає злети і падіння легендарного колективу — “від одержимих блюзом підлітків 60-х до їх становлення рок-зірками, від перших концертів для близьких і знайомих до феєрій на стадіонах”. У стрічці використано чимало невідомих раніше документальних матеріалів про The Rolling Stones, які супроводжуються коментарями не тільки музикантів колективу, а й колишніх його учасників — гітаристів Білла Ваймена і Міка Тейлора.

Тим часом, у Великій Британії шириться невдоволення серед шанувальників рок-гурту через дорожнечу квитків на ювілейні концерти. Ціна “заповітної перепустки” в деяких он-лайн-сервісах перевищує 13 тис. фунтів (21 тис. доларів) за штуку. Раніше ветерани британського року The Rolling Stones повідомили через інтернет-портал YouTube, що дадуть по два ювілейні концерти в листопаді і грудні у Великій Британії і США.

Схожі новини