Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Лілії Ваврін – кліп-первісток

Львівська співачка Лілія Ваврін презентувала кліп на пісню “Танцюю без тебе”. Попри те, що творча кар’єра виконавиці розпочалася ще у 1991 році, а на її рахунку — три записані альбоми, “Танцюю без тебе” — перший кліп співачки.

— Завжди мріяла зняти достойне відео, за яке потім не було б соромно, — розповідає кореспондентові “ВЗ” співачка. — Не хотіла розмінюватись на абиякі зйомки. Пісню “Танцюю без тебе” написала декілька років тому. Раніше рідко включала її у концертні програми, та настав момент, коли мені захотілось ближче ознайомити з нею слухачів. Ця пісня — надзвичайно життєва: у ситуації моєї героїні опиняються мільйони жінок, вони мене зрозуміють. “Танцюю без тебе” — не просто пісня, а моя історія. Хочу, щоб всі, хто подивиться це відео, зрозуміли: коли падаємо, у нас завжди є сили, щоб підвестися.

Слова і музику пісні “Танцюю без тебе” написала Лілія Ваврін. Аранжування взяв на себе Андрій Бакун. Режисером відео виступив Олександр Кулик. Танцювального драйву кліпу додав балет Ірини Мазур “Життя”.

— О божнюю коней, це — граціозні істоти, сильні, справедливі і чесні, в них немає фальші, якої так багато у людей, — пояснює ідею кліпу Лілія Ваврін. — За моїм задумом, кінь у кліпі — я, те, що відчуваю, коли мене покидає людина, якій вірила. Захотілось провести таку паралель... Вдячна Олександру Кулику за те, що він погодився зняти це відео. Коли зверталась до інших режисерів, мені говорили, що зняти коня — складна і затратна справа. Саша ж пішов мені назустріч. У нас не було жодного конфлікту чи непорозуміння під час роботи, хоча зі мною важко працювати: я — прискіплива до дрібниць і завжди маю своє бачення.

Не забракло учасникам зйомок і екстриму під час роботи. “Попри всю любов до коней, насправді боюсь підходити до них близько, — говорить Лілія. — Це далось мені ой як нелегко. А ще знімали на восьмому поверсі недобудованого будинку, і хлопці з балету “Життя” танцювали буквально за метр до закінчення плити. Це було ризиковано, але вони — справжні професіонали, ні слова не промовили всупереч”.

Схожі новини