Передплата 2024 ВЗ

Безруков перевтілиться і у Богдана Ступку

У Росії розпочалися зйомки біографічної кінострічки про життя легенди українського кінематографа Богдана Ступки. Над фільмом працює російська компанія «Централ Партнершип» на замовлення телеканалу «Россия». Роль Богдана Сильвестровича зіграє... Сергій Безруков.

У стрічці «Богдан» можна буде побачити і Остапа Ступку, який зіграє самого себе. Прем’єра фільму запланована на серпень наступного року.

«Богдан Ступка — це справді епохальна особистість для російського кінематографа, і я це планую передати у фільмі, — розповів режисер фільму Володимир Бортко. — Відкрию невелику таємницю: у фінальній сцені на передсмертному одрі Богдан Сильвестрович, прощаючись зі своїм сином Остапом, скаже слова: «Все, что я делал, — это прославлял землю Русскую!». Власне, останні слова Ступки і будуть основним меседжем фільму». Бортко додав, що головна мета, яку він поставив перед усією командою, — це зняти якомога правдивіше кіно про Ступку. Проте тут не можна не згадати відомі слова Богдана Сильвестровича про те, що головне у його житті — прославляння саме української культури: «Я — український актор, який знімається в польських, австрійських, італійських, російських фільмах. Мрія мого життя — щоб українська культура була відома у всьому світі. Мрії повинні збуватися, і я щасливий, що можу сприяти цьому».

Схожі новини