Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У день народження MADRIN – весілля за весіллям

Початок жовтня для Театру танцю MADRIN — суцільне свято. Цьогоріч 6 жовтня балет відсвяткував свою восьму річницю. А ще ось уже два роки поспіль “мадрінки” виходять заміж саме у цей день, поєднуючи святкування дня народження їхньої улюбленої справи із народженням нової сім’ї.

Рівно рік тому одружилася керівник MADRIN Art Group Маріна Васильєва. А тепер 6 жовтня стало щасливим для Люди Савіної, керівника основного складу Театру танцю MADRIN, режисера-постановника, а до того ще й провідного економіста одного з банків. Обранцем дівчини став заступник начальника відділу розрахункових операцій того ж банку Тарас Сташків

Новостворена сім’я банкірів з танцювальним ухилом познайомилася давно, але стосунки у пари зав’язалися лише півроку тому... “З Тарасом знайомі понад шість років, — розповідає Люда. — Працюємо в одному банку, але в різних відділеннях. Лише час від часу бачилися на якихось банківських забавах. Але доля таки планувала нас звести, тому півроку тому, коли усім банком відпочивали на корпоративі, зрозуміли з Тарасом, що не можемо одне без одного. За тиждень зустрічання вирішили для себе, що що б не сталося, будемо разом. А ще через місяць Тарас зробив мені пропозицію. Не вважаю, що поспішили. Ми вже не юні люди, нам не по 18 років, мені — 27, Тарасу — 31, тож ми свідомі свого рішення”.

Пара розписалася ще 1 вересня й одразу поїхала на два тижні у “медовий місяць”. Тиждень провели на морі в Хорватії, ще тиждень мандрували авто Європою, побували в Італії, Австрії, Угорщині... А 6 жовтня Люда та Тарас повінчалися та розділили своє свято із 120 гостями. “У нас було надзвичайно доброзичливе і достатньо оригінальне весілля, — розповідає Люда. — Святкували у “Фазенді на Гончарах”, яка розташована практично в лісі. Там — гарна територія, є де погуляти. Хотіла, щоб весілля було в європейсько-американському стилі з мінімумом пафосу чи шароварщини. Оформили все у червоно-білих тонах. Дрес-код був “з елементами червоного”. Балет MADRIN постарався з красивим оформленням та цікавинками, які підготував для нас і для гостей. Була, до прикладу, “Білосніжка”, яка роздавала яблука спокуси, на кожному з яких були побажання для гостей... Дружбів у нас було три пари. Перша дружка колись танцювала у нашому балеті. Дві інші — солістки MADRIN”.

Родзинкою свята став перший танець молодят. “Танцювали під пісню “Така як ти” “Океану Ельзи”, — розповідає молода дружина. — Всі оцінили наш перший танець, постановку якого робила я. Дивувалися, як Тарасу вдалося так красиво станцювати, хоча в нас було так мало репетицій... А вся справа в тому, що він щиро переймається моєю справою і балетом. У всьому допомагає, бере участь у наших окремих проектах. До танцю Тарас (він займається культуризмом) мав відношення лише у глибокому дитинстві, але зараз багато часу присвячує балету, допомагає мені”.

Схожі новини