Передплата 2024 «Добрий господар»

Ані Лорак: «Без любові ми – напівлюди…»

Поп-діва української естради вперше виступила на львівській сцені у новому статусі мами.

Музичні «обійми» львівській публіці подарувала народна артистка України Ані Лорак, яка феєрично виступила на сцені Львівської опери у рамках всеукраїнського гастрольного туру «Обними меня». Турне із грандіозним шоу, наповнене новими та перевіреними часом хітами, охопить понад двадцять українських міст і завершиться аж наприкінці жовтня. Щодня — переїзди та більш як двогодинні концерти, однак, за словами співачки, виступи у Західній Україні для неї — особливі та емоційні.

Якісний живий звук, оригінальні танцювальні номери, улюблені пісні та запаморочлива фігура винуватиці дійства — так приємно дивувала Ані Лорак своїх прихильників. Стильне сценічне вбрання, височезні підбори, легкість, «повітряність» та нескінченний запас драйву — від зайвих кілограмів після пологів не залишилось і сліду. «Не була у Львові років зо три, — каже Ані Лорак. — Я виходила тут на сцену у статусі заслуженої артистки, народної артистки, а тепер виходжу у новому статусі — мами. Ціную кожного свого прихильника, пам’ятайте — моя душа, моя музика — тільки для вас».

Концерт срібної призерки «Євробачення-2008» складався із танцювального блоку («Обними меня», «А дальше», «Для тебя», «Мрій», «Пісня Оксани»), ліричного («Солнце», «Не дели любовь», «Я стану морем», «Я с тобой», «Верни мне мою любовь») та рок-н-рольного, в якому Ані Лорак заспівала англомовний хіт Shady Lady та пісню Bon Jovi — It’s My Life у власній обробці. Більшість програми була російськомовною, проте співачка підготувала і кілька україномовних подарунків для львів’ян, виконавши «Край» та «Червону руту».

Упродовж концерту Ані Лорак, переповнена радістю сімейного щастя та материнства, не переставала бажати залові любові та справжніх почуттів. «Багато моїх пісень, якщо не всі, — про кохання, — казала співачка. — Це — найпрекрасніше, що може бути. Без любові ми — напівлюди, без неї життя не має сенсу. Як важливо прокидатися щодня і чути щирі слова! І не лише у день 8 Березня. Та й що нам, жінкам, треба? 100 грамів любові, 200 грамів ніжності…».

Здавалося, співачка сама не хотіла покидати львівську сцену — ішла і поверталася знову під оплески публіки. «Ну що — ще? Правда ж, ми з вами тільки розспівалися?» — казала Лорак після другої години свого шоу. «На біс» вона виконала мелодійну «Я вернусь» та хіт «Обними меня». Але й цього для фанів в ейфорії виявилося замало — більш як півгодини вони товклися біля гримерки співачки з квітами, скандуючи «Кароліна!» та співаючи її пісні. Їхня улюблениця таки порадувала їх та вийшла на кілька хвилин — роздала автографи та пофотографувалася зі «щасливцями».

Схожі новини