Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Ефективне виробництво з промисловим обладнанням «Далгакиран»

У 2005-му році турецька компанія «DALGAKIRAN» відкрила у місті Києві Представництво «Далгакиран компресор Україна».

У 2005-му році турецька компанія «DALGAKIRAN» відкрила у місті Києві Представництво «Далгакиран компресор Україна», яке вже через кілька років зайняло тверду позицію вітчизняного лідера у сфері постачання надійного та якісного промислового енергетичного обладнання, а також почало забезпечувати ним український ринок більш як на 20%.

Сьогодні ТОВ «Далгакиран компресор Україна» — це провідна вітчизняна компанія з широкою мережею філій і представництв у всіх великих містах України — Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Рівному, Львові, Хмельницькому, Маріуполі тощо, яка пропонує своїм замовникам значний асортимент якісного промислового обладнання, забезпеченого гарантією виробників. Відмінно розвинута інфраструктура сервісу, яка охоплює всю територію країни, та команда справжніх професіоналів «Далгакиран» дозволяє нашим партнерам запобігати простоїв на виробництві та фінансових втрат.

Вигідні пропозиції від ТОВ «Далгакиран компресор Україна»

Компанія «Далгакиран» пропонує до продажу та оренди наступний перелік промислового устаткування:

  • компресорне обладнання: центробіжні, гвинтові, поршневі компресори; блочно-компресорні станції; ротаційні та гвинтові повітродувки; системи управління і моніторингу
  • дизельні електростанції: дизельні генератори Cummins Power; промислові дизельні генератори Dalgakiran; мініелектростанції Dalgakiran; дистанційний моніторинг дизель-генераторів
  • системи охолодження: чиллери; градирні; теплообмінне обладнання; термостати; компактні промислові кондиціонери
  • підготовка стисненого повітря: промислові осушувачі стисненого повітря; фільтри стисненого повітря та інше
  • промислове насосне обладнання: центробіжні насоси загального застосування; самовсмоктуючі центробіжні насоси; мотопомпи; водокільцеві вакуумні насоси; погружні насоси; шламові центробіжні насоси; перистальтичні насоси; поршневі дозуючі насоси; гвинтові насоси; мембранні та інші
  • генератори азоту і кисню

На оновлюваному щодня складі готової продукції компанії «Далгакиран» завжди можна купити або замовити за найкращою ціною вказане вище компресорне устаткування, дизель-генераторні станції електроживлення, техніку для підготовки стиснутого повітря, холодильне і насосне обладнання, витратні матеріали та запасні частини зі швидкою та зручною доставкою в усі міста України.

«Далгакиран» обирає кращих

З огляду на сучасні світові тенденції в області енергетичного обладнання та всі вимоги постійних та потенційних замовників, українське представництво «Далгакиран» обирає найбільш оптимальних постачальників, які є світовими лідерами з перевіреною роками і досвідом репутацією та підтвердженою якістю продукції.

«DALGAKIRAN» (Туреччина). ТОВ «Далгакиран компресор Україна» є офіційним Представництвом всесвітньо відомої турецької компанії DALGAKIRAN і лідером у сфері поставок промислового компресорного обладнання цього виробника на території України. Компанія DALGAKIRAN була заснована в 1965-му році, з того часу вона постійно зростає й розвивається, впевнено розширюючи географічні межі своєї співпраці з партнерами інших країн. DALGAKIRAN сьогодні — це більше 5% світового і 35% внутрішнього обороту компресорного устаткування та дизельних електростанцій, офіційні представництва у 40 країнах світу, експорт продукції — в понад 100 різних країн.

«CUMMINS POWER» (Великобританія). «Далгакиран» є офіційним дилером на території України всесвітнього лідера з виробництва найякісніших дизельних електростанцій потужністю до 3000 кВт. Головною перевагою виробника є виключна якість дизель-генераторів, яка досягається завдяки виготовленню всіх її складових на власному виробництві Cummins Power.

«GORMAN-RUPP» (США). Компанія «Далгакиран» володіє ексклюзивними правами на поставки, продаж та сервісне обслуговування насосного обладнання американського виробника «GORMAN-RUPP», який вважається світовим лідером у сфері інноваційних насосних агрегатів, призначених для перекачування стічних і забруднених водних середовищ в різних промислових галузях та сільському господарстві.

«ITC» (INNOVACIO TECNOLOGICA CATALANA, S.L.). ТОВ «Далгакиран» офіційно представляє на українському ринку іспанську компанію «ITC» — провідного європейського виробника дозуючого обладнання для підприємств енергетичної, хімічної, сільськогосподарської, харчової та інших галузей промисловості. Понад 20 років фахівці ITC розробляють і впроваджують інноваційні технології в процеси виробництва дозуючих насосів і обладнання. Продукція під маркою «ITC» зарекомендувала себе, як надійне обладнання на території більш, ніж 30 держав по всьому світу, вирішуючи завдання щодо дозування рідин на промислових об'єктах у всіх галузях промисловості.

«Robuschi» (Італія). Як ексклюзивний представник італійського виробника «Robuschi» на території України, «Далгакиран» пропонує широкий асортимент повітродувок (компресори низького тиску), призначених для очищення стічних вод, аерації води, спалювання повітря, пневматичного транспортування сипучих матеріалів, тощо та промислових центробіжних насосів «Robuschi». Головна перевага продукції виробника — розумне поєднання ціни і якості. При створенні обладнання «Robuschi» застосовуються останні наукові досягнення в сукупності з найсуворішим дотриманням виробничих технологій. Промислове обладнання компанії «Robuschi» користується незмінним попитом у всьому світі.

Також ТОВ «Далгакиран» офіційно і ексклюзивно представляє в Україні продукцію таких відомих компаній, як: Bellin; Börger; DEPA — Crane Process Flow Technologies GmbH; ELRO — Crane Process Flow Technologies GmbH; Flygt; Gücüm; Packo; Salvatore Robuschi; Schurco та інших.

ТОВ «Далгакиран компресор Україна» є не тільки надійним постачальником якісного та ефективного промислового обладнання, а й надає повний спектр послуг для оптимального вирішення поставлених Замовником завдань. За його бажанням здійснюється виїзд спеціалістів «Далгакиран» на об'єкт, проведення необхідних замірів та розрахунків для оптимального вибору устаткування, будь-які консультації щодо умов продажу, установки, експлуатації та ремонту обладнання, а також пуско-налагоджувальні роботи, навчання персоналу Замовника, гарантійний та післягарантійний сервіс, постачання запасних частин і витратних матеріалів до встановленого обладнання.

Ми завжди відкриті для плідної співпраці на довгостроковій основі як з організаціями малого і середнього бізнесу, так і з великими промисловими підприємствами!