Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Наступний крок Путіна, відповідь на який ми маємо прорахувати наперед

За кілька днів, коли можливості нашої протиповітряної оборони буде поновлено, стратегічна ініціатива перейде до Збройних Сил України

Поразка у війні з Україною разом із західними санкціями - це кінець кар'єри Путіна.

Оскільки Путін засвоїв настанови одіозних німецьких вчителів, то він вірить, що брехня має бути жахливою. І злочин теж. Напад на Україну - це жахливий злочин. І більш жахливим може бути тільки ядерний напад.

Ось чому ми маємо це взяти до уваги, щоби у момент всенародного тріумфу не наробити помилок.

Путін не вміє грати за правилами, коли перемога чи поразка можуть статися рівною мірою. Він вміє грати тільки напевне. Ось чому, не оголосивши війну та випустивши 160 крилатих ракет по військових базах України, він був впевненим, що виграє війну. І навіть діставши величезну перевагу від першого удару, він, щоби грати впевнено, створив велику перевагу у живій силі та техніці, яка і за якістю переважала українську.

Але, я переконаний, що він не ризикнув би напасти із такою величезною перевагою, якби не був цілком упевненим, що війни у жодному разі не програє. І надати таку гарантію йому могла тільки наявність ядерної зброї, на застосування якої він натякнув вже при оголошенні свого жахливого злочину.

Тому, як тільки українські сухопутні війська за підтримки контролю над небом з боку оновлених сил ППО перейдуть у наступ, ми з високим ступенем вірогідності стикнемося з ядерним ультиматумом.

Як на це слід реагувати?

Треба заздалегідь мати таких посередників для переговорів з Росією, як президент Туреччини та прем'єр Ізраїлю. Тобто вже заздалегідь слід обговорювати контури майбутнього миру. Ми можемо і виборемо свою свободу й незалежність від Росії.

Наша мета - свобода та незалежність і ніщо інше. Якщо ми цього досягаємо, то інші емоції слід відкинути в бік. Хай Путіна судить бог та російський народ. Перефразовуючи відому фразу, скажемо: «Путіни приходять та йдуть геть, а російський народ залишається!» Сподіваюсь, принаймні значна частина російського народу думає інакше, ніж Путін.

Читайте також: Путін повністю копіює як гітлерівську термінологію, так і гітлерівські методи

Схожі новини