Передплата 2024 «Добрий господар»

Перетворити українську оборонну війну – в інтернаціональну!

Повернення України під владу Кремля означатиме відновлення великої Російської імперії

Шановний пане президенте України!

Перетворіть Ви українську оборонну війну в інтернаціональну війну проти московської імперії зла!

Українці 280 років допомагали московитам будувати Російську імперію й змушені були брати участь у її загарбницьких війнах та в придушуванні національно-визвольних рухів народів Кавказу й Середньої Азії.

Тепер Москва мобілізовує чеченців, калмиків, якутів та чоловіків інших підкорених народів для війни проти України з метою повернути Україну під владу Кремля.

Повернення України під владу Кремля означатиме відновлення великої Російської імперії.

Відродження Російської імперії загрожує свободі всіх сусідніх із нею народів, загрожує миру в усьому світі.

У свій час великі політики, як, наприклад, Отто фон Бісмарк, казали, що без України велика Російська імперія неможлива. І не може імперія існувати без воєн за розширення імперії – бо мир і демократія об'єктивно збільшують у суб'єктів РФ прагнення до виходу з-під влади Москви.

Після ІІ-ї Світової війни утвердилась й розширилась міжнародна норма права – право націй на самовизначення.

Панування московитів над колись підкореними народами Поволжя й Зауралля, Середньої Азії й Кавказу суперечить міжнародному праву.

Росія зухвало ставить себе над міжнародним правом і совістю світу. Коли Ічкерія проголосила була свою незалежність, Москва застосувала проти чеченців усі види зброї, окрім атомної – і розчавила Ічкерію. Невдовзі спровокувала війну проти Грузії й відчахнула від неї Абхазію й Осетію.

Минуло п'ять років і Москва напала на Україну.

Їй мало своєї великої національної території. Вона – імперський хижак і намагається все більше й більше захоплювати чужих земель. Розмахуючи атомною бомбою, залякує цивілізований світ і нав'язує йому свою волю.

Російська Федерація – зменшена імперія зла – увійшла в суперечність із технічними, гуманітарними й моральними реаліями 21 століття й має бути демонтована.

Пане президенте,

Задля реальної свободи України, задля національної свободи Ічкерії, Татарстану, Башкортостану та інших народів, що перебувають у московському колоніальному ярмі – почніть мобілізацію (на добровільній основі) людей різних національностей, передусім громадян колишнього СРСР та країн так званої народної демократії до української армії!

Закличте уряди й народи, що дорожать національною свободою, до спільної боротьби проти імперії зла за звільнення московських колоній і вільного їх розвитку.

Воля народам! Воля – людині!

Левко Лук'яненко, учасник бойових дій у ІІ Світовій війні, Надзвичайний і Повноважний посол України, Герой України, спеціально для УП

Схожі новини