Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Вперше...

Вперше за всю історію Незалежності відбулися вибори президента України в умовах відкритої агресії сусідньої держави.

Впершевибори проходили не на всій території, бо частина країни — Крим — анексована, а частина Східної України потерпає від тероризму, який унеможливив вільне волевиявлення виборців.

Впершепопередній президент самоусунувся від виконання своїх повноважень, бо втік за межі держави і не брав участі у цій виборчій кампанії.

Впершепід час виборчої кампанії не було гострого протистояння між сходом України і заходом. Ця цинічна технологія не була задіяна.

Впершез’явилася інтрига, чи закінчаться вибори вже у першому турі. Раніше жоден кандидат і мріяти не міг, що може вже у першому турі набрати понад 50% голосів виборців.

Впершеукраїнці можуть обрати президентом олігарха!

Усі ці “вперше” у сукупності накладають величезний тягар відповідальності на новообраного главу держави. Його борг перед народом буде велетенський! Повертати його доведеться одразу, без зволікання. Новий президент буде зобов’язаний виконувати вимоги Майдану, ключова з яких — побороти корупцію. І економічну, і політичну. Починати доведеться з... себе, зі свого найближчого оточення. Як це не парадоксально, але з олігархічною системою, яка укорінилася в Україні, доведеться, мабуть, боротися одному з олігархів. По суті, йому доведеться рубати гілку, на якій сидить! Народ щиро вірить, що це можливо?!

Схожі новини