Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Єдиний компроміс з Януковичем - це обіцянка, що його судитиме цивілізований суд, а не суд Лінча

Вбивця або замовник вбивства має сидіти у в”язниці!

Чи хтось готовий з цим сперечатися?! Чи, може, хтось має сумнів, що Янукович несе повну відповідальність за вбитих снайперами людей? Невже лідери опозиції готові “покарати” його за це майже роком гарантованого президентства?! Влада неадекватна. Це усім зрозуміло. Але що сталося з адекватністю Кличка, Тягнибока і Яценюка? Чи при тямі опозиційні народні депутати?!

Янукович, бачите, не погоджується на відставку?! Це його проблем а, а не проблема тих героїв-українців, які за Україну без Януковича вже віддали життя, і тих, хто готовий віддати! Панове Яценюк, Тягнибок і Кличко, запитайте у Юрія Вербицького, Андрія Дигдаловича, Богдана Сольчаника, Ігоря Костенка і ще десятків убитих режимом Януковича хлопців, чи погодились би вони на створення коаліційного уряду з Партією регіонів (50 на 50)? Чи готові були терпіти цього кривавого, захланного і зажерливого тирана на чолі їхньої улюбленої України ще рік, а потім знову бачити його прізвище у бюлетені? Вони, на жаль, вам вже не дадуть відповіді. Я і ще мільйони українців дам: НІ! Якщо ви погоджуєтесь на такі гнилі компроміси, то ви — зрадники Майдану! Не станьте черговим розчаруванням людей!

Янукович далі бавиться з вами як з нерозумними кошенятами. Далі вас “розводить”! Він шантажує, що Україна, мовляв, розпадеться, бо Крим і Схід готові відділятися. І ви на цей блеф піддаєтес я і безпорадно заламуєте руки! Ви виправдовуєте свою неспроможність гідно і твердо вести переговори тим, що, мовляв, мусите рятувати цілісність країни? Чим цей шантаж Януковича відрізняється від “розводки” з так званим законом про амністію? Це той самий почерк, той самий сценарій. Тільки тоді шантажували і торгували людьми, яких взяли в заручники, а тепер Янукович шантажує і торгує південною і східною Україною, яку в заручники взяли різні Допи, Гепи та інші покидьки. Затямте собі на все життя: з покидьками не можна торгуватися! Тим паче, якщо предмет торгу — Україна!

Єдиний компроміс, можливий з Януковичем, — це обіцянка, що його судитиме чесний цивілізований суд, а не суд Лінча. Усі інші компроміси — це лише спроба з його боку затягнути час, відтермінувати свою політичну смерть. Але будьте свідомі того, що ця неминуча смерть може потягнути за собою ще чимало нових людських жертв!

Схожі новини