Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Янукович починає президентську кампанію з футболу?

Спортивна громадськість досі обговорює перипетії «нульового» відбіркового матчу чемпіонату світу-2014 року між збірними України та Англії. Цікаві події розгорталися на полі і… на трибунах, зокрема у vip-ложі.

Чи не вперше за багато років там пліч-о-пліч сиділи чотири українські президенти. Трохи набундючені, втомлені, але — разом. Чинний глава держави немовби хотів підкреслити цим, що зі своїми попередниками, в тому числі опонентами, він у дружньому союзі, що є «миротворцем-інтегратором»…

Кілька разів картинку цього квартету вихоплювали для мільйонів телеглядачів об’єктиви телеканалу «Інтер». Ще й коментатор угідливо тричі наголошував, що «матч матчів» удостоїв своєю увагою Віктор Федорович. Давав зрозуміти, що наш президент разом зі своїм народом живе справами рідної країни — від малої до великої. Часті включення vіp-ложі багатьох телеглядачів дратували. Значно цікавіше було подивитися фінти Коноплянки і Ярмоленка, хитрі паси Джерарда і Лемпарда, аніж позіхання спікера Рибака і «виборчу» усмішку Віктора Федоровича. Але, видно, на олігархічному каналі була установка показати на «Олімпійському» не тільки великий футбол, а й велику політику.

Добре, що стадіонний диктор не надумав оголошувати склад ложі почесних гостей. Інакше наші президенти знову почули б 70-тисячне «Ганьба!»…

Фото зі сайту «Таблоїд»
Фото зі сайту «Таблоїд»

Віктор Ющенко у цьому президентському товаристві виділявся картатим піджаком. Погляди у його бік були косими, теплих розмов, які зазвичай бувають у дружній компанії, з ним не вели. Так виглядало, що запросили його на футбол «для годиться». У цьому можна переконатися, глянувши на цей знімок.

Схожі новини