Передплата 2024 «Добра кухня»

«Якщо під час розмови рекрутер не виявив „червоних прапорців“ — скеровує кандидата на співбесіду з підрозділом»

24 механізована бригада імені короля Данила відкрила свій «центр зайнятості»

Фото Романа Балука
Фото Романа Балука

У середу, 10 квітня, у Львові відкрили черговий рекрутинговий центр, де набирають фахівців військових професій.

Рекрутингові центри, нагадаємо, не передбачають скерування кандидата, який шукає роботу, до ТЦК, не відправляють на фронт, а надають вакансії та роботу в певних військових бригадах чи підрозділах.

На площі Осмомисла, 9 свій рекрутинговий центр відкрила 24 окрема механізована бригада імені короля Данила.

Нагадаємо, кілька тижнів тому свій центр рекрутингу центр відкрив Львівський прикордонний загін.

«Найбільш популярні вакансії у рекрутинговому центрі 24-ї бригади — оператори дронів, механіки, електрики», — повідомив під час відкриття рекрутингового центру військовослужбовець Андрій.

Рекрутингий центр 24 бригади оголосив про правила звернення. Перший крок — кандидат, який шукає роботу, подає заявку через сайт, або телефонує і домовляється про відвідування центру.

Також вакансії розміщені на найпопулярніших платформах (наприклад, Lobby X).

Далі представник бригади центру спілкується з відібраними кандидатами, зʼясувують анкетні дані. Спілкування телефоном, або по відеозвʼязку. Якщо під час розмови рекрутер не виявив «червоних прапорців» — скеровує кандидата на співбесіду з підрозділом.

«Планово будемо представляти військові підрозділи, які потребують укомплектування. Самі військові будуть розповідати про потреби у певному роді військ, — розповів для «ВЗ» директор департаменту «Адміністрація міського голови» Львівської міської ради Євген Бойко.

З досьє «ВЗ»

У 2014 році 24 механізована бригада ЗСУ звільняла Красний Лиман, Ямпіль, Закітне, Сіверськ, Зарічне, Лисичанськ і Сєвєродонецьк. Повномасштабне вторгнення підрозділ зустрів на Луганщині, одним із перших звільняв південні території України під час контрнаступу у 2022 році, тримав оборону міста Бахмут та досі виконує бойові завдання на одному зі східних напрямків.

Схожі новини