Передплата 2024 «Добра кухня»

Подружжя назвало дитину на честь провайдера, щоб отримати 18 років безкоштовного Інтернету

  • 18.03.2024, 19:45
  • 874

Керівник Інтернет-провайдера у Швейцарії пообіцяв надавати безкоштовний Wi-Fi протягом 18 років, навіть якщо компанія збанкрутує, будь-якій дитині, яку назвуть на честь його компанії

Фото ілюстративне із сайту Pexels
Фото ілюстративне із сайту Pexels

І таки знайшлася така пара, яка вхопилася за пропозицію безкоштовного Wi-Fi до повноліття дитини в обмін на те, щоб назвати її на честь компанії.

Швейцарський інтернет-провайдер Twifi оголосив цю пропозицію на своєму сайті, заявивши, що батьки, які назвуть своїх малюків Твіфіус або Твіфія, будуть користуватися Інтернетом безкоштовно, поки їхні діти не стануть повнолітніми.

Пара назвала свою донечку Твіфією. Батьки, які використали це ім'я як друге середнє ім'я дівчинки.

Вони заявили, що покладуть гроші, які в іншому випадку витратили б на Wi-Fi, на ощадний рахунок для своєї дитини, сподіваючись, що вона зможе навчитися водити і купити машину, коли їй виповниться 18 років.

Батько сказав: «Чим довше я думав про це, тим більш унікальним для мене ставало це ім'я, і саме тоді воно набуло свого шарму».

Та його дружина зізналася, що спочатку вагалася: «Для мене ім'я Твіфія в цьому контексті також означає зв’язок. Вічний зв’язок. Є набагато гірші імена. І чим частіше ми говоримо „Твіфія“, тим сердечніше звучить це ім'я».

Схожі новини