Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Батько Трампа назвав його нікчемою

  • 18.02.2024, 19:55
  • 1 026

Після того, як суд Нью-Йорка визнав Дональда Трампа винним у шахрайстві, у мережі опублікували відео, де покійний батько 45-го президента США, якого «воскресили» за допомогою штучного інтелекту, звертається до сина

Фото THE LINCOLN PROJECT
Фото THE LINCOLN PROJECT

Передає громадська організація The Lincoln Project, ролик створений для того, щоб показати реакцію Фреда Трампа на те, що його син «втратив імперію, яку він побудував».:

«Я завжди знав, що ти зганьбишся. Я стільки разів вносив за тебе заставу. Усі твої угоди були сміттям. Ти облажався. Мені соромно, що ти отримав моє прізвище», — сказав згенерований ШІ Фред Трамп, який помер у 1999 році через пневмонію.

Фред Трамп заснував Trump Organization ще в 1920-х роках у Нью-Йорку. Після смерті батька Дональд Трамп взяв на себе його бізнес і передав обов’язки своїм синам — Дональду-молодшому та Еріку.

«Дональд Трамп часто звинувачує своїх критиків у використанні штучного інтелекту. Ми завжди говорили, що не потрібен штучний інтелект, щоб Трамп виглядав погано — Дональд робить це сам», — заявив співзасновник Lincoln Project Рік Вілсон.

Відео також мало б переконати виборців не підтримувати переобрання Дональда Трампа на посаду президента.

«Як мій син став таким тупим? Бренд, який я створив, перетворився на лайно через тебе. Ти — нікчема. Тобі пощастить, якщо ти не сядеш у в’язницю. Я мертвий уже 30 років, а мені все ще соромно за тебе», — наголосив «батько» Трампа у ролику.

Схожі новини