Передплата 2024 ВЗ

«Укрзалізниця» разом із «Укрпоштою» запустили спільний проєкт для привітань ЗСУ

  • 21.12.2023, 20:15
  • 534

«Укрзалізниця» разом із «Укрпоштою» запустили благодійну ініціативу: на п’яти ключових туристичних залізничних вокзалах тепер є поштові скриньки та листівки від «Укрпошти» для привітань військових

Фото: УЗ
Фото: УЗ

Завдяки цій благодійній ініціативі кожен пасажир має можливість привітати військовослужбовців Сил безпеки та оборони з прийдешніми святами, написати їм теплі слова вдячності та щиро подякувати за захист.

Листівки відправляться потягами з залізничних вокзалів Івано-Франківська, Татарова-Буковеля, Ворохти, Славська та Трускавця до прифронтових населених пунктів.

«Важливо, щоб навіть у розпал різдвяно-новорічних свят ми думали про тих, завдяки кому ці свята взагалі можливі. Зараз ми веземо рекордну кількість дитячих груп та родин на оздоровлення до гір, а паралельно — регулярно веземо наших захисників і захисниць. Тож ми прагнемо передати нашим Силам оборони подяку від українських родин, що мають змогу зустрічати цьогорічне Різдво у безпечних українських містах та ділитися теплом прямо з головних центрів зимового відпочинку та реабілітації», — прокоментував Олександр Перцовський, керівник пасажирського напрямку Укрзалізниці.

Отримати та відправити листівку можна абсолютно безкоштовно. Їх доставку здійснить «Залізна пошта» від Укрзалізниці та Укрпошти.

Така благодійна ініціатива триватиме протягом різдвяно-новорічних свят.


Джерело: УЗ

Схожі новини