Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Важкоатлети з Львівщини здобули перемогу на чемпіонаті України серед ветеранів

  • 14.11.2023, 11:15
  • 414

Цими вихідними на Львівщині пройшов Чемпіонат України з важкої атлетики серед ветеранів фізичної культури і спорту

Збірна Львівщини. Фото: Львівська ОВА
Збірна Львівщини. Фото: Львівська ОВА

Про це повідомляє Львівська обласна військова адміністрація.

У стінах Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім.С. Ґжицького визначили найкращих серед ветеранів фізичної культури і спорту. За нагороди у 10 вікових групах змагались понад 80 спортсменів з 14 областей України та міста Києва.

«Цей чемпіонат увійде в історію важкої атлетики України, адже на ньому було встановлено 38 рекордів України серед жінок та 31 рекорд серед чоловіків. Також головною суддівською колегією були нагороджені 10-кратні чемпіони України, призери та переможці міжнародних Чемпіонатів за вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту України», — розповідає керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім'як.

Команда Львівщини була представлена повним складом та здобула беззаперечну перемогу, здобувши перше місце. Другими стали важкоатлети Дніпропетровської області і третіми представники Миколаївської області.

«Перші місця у своїх вікових групах та вагових категоріях вибороли представники Львівщини Михайло Василів, Володимир Жабокрицький, Михайло Бурков, Михайло Кухарський, Юрій Лишега, Олександр Попович, Олександр Товстоног, Роман Коромець, Павло Даниленко, Ростислав Франецький, Анатолій Юркевич, Любов Гнатова, Мирослава Виздрик», — повідомили в ЛОВА.

Схожі новини