Передплата 2024 ВЗ

Комісія визначила десятьох кандидатів на посаду голови Нацполіції

  • 26.01.2017, 17:04
  • 895

Серед претендентів - очільники одеської і донецької поліції, а також начальник Департаменту карного розшуку.

Комісія з відбору голови Національної поліції визначила десятьох кандидатів, допущених до наступного етапу конкурсу. Про це повідомляється на сайті Нацполіції.

Серед кандидатів — начальник поліції Донеччини В'ячеслав Аброськін, керівник поліції Одеської області Дмитро Головін, начальник Департаменту карного розшуку Нацполіції Сергій Князєв і заступник глави відомства Костянтин Бушуєв. Також комісія відібрала Леоніда Антоненка, Олександра Берладіна, Андрія Вишневського, Вадима Гіренка, Станіслава Людкевича та Олексія Шевчука.

Наступним етапом конкурсу стануть інтерв’ю, які пройдуть і з 30 січня по 3 лютого.

Приблизно 6 лютого члени комісії вже планують подати на розгляд міністра внутрішніх справ кандидатури трьох учасників конкурсу.

Як повідомлялося, глава МВС 15 грудня оголосив про проведення консультативного конкурсу на посаду глави Нацполіції України. Аваков висловив надію, що до середини лютого в Україні буде обрано і призначено нового керівника Національної поліції. Згодом поліція опублікувала список з 64 кандидатів, які подали документи для участі в конкурсі, проте 20 із них довелося відсіяти через невідповідність вимогам.

Згодом в.о. голови Національної поліції Вадим Троян, начальник Головного управління Національної поліції в Києві Андрій Крищенко та Начальник головного управління Нацполіції в Чернігівській області Едуард Альохін зняли свої кандидатури.

Джерело: Тиждень.ua

Схожі новини