Передплата 2024 ВЗ

На Львівщині поліцейські викрили подружжя наркоділків

  • 24.04.2024, 13:30
  • 608

У 21-річного чоловіка та його 19-річної дружини, які тимчасово проживають у місті Новояворівськ під час санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили амфетамін та солі PVP, вартість яких за цінами «чорного» ринку становить близько мільйона гривень

Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області

Наркотики ділки замовляли у інтернеті.

23 квітня правоохоронці затримали чоловіка у Новояворівську під час здійснення поштового відправлення наркотиків. У посилці виявлено 16 пакунків зі згортками психотропного засобу амфетамін. Окрім того, він мав з собою один зіп-пакет із речовиною, ззовні схожою на психотропний засіб солі Альфа-PVP.

Також, правоохоронці встановили місце, де затриманий напередодні заклав «клад» із забороненими речовинами. Правоохоронці виявили та вилучили на місці 188 готових «закладок», з яких: 130 — із солями Альфа-PVP та 58 — із амфетаміном.

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання подружжя поліцейські вилучили згортки та зіп-пакети наркотиків, засоби для фасування, електронні ваги та інші речові докази. Усе вилучене скеровано на дослідження.

Вирішується питання щодо повідомлення наркоділкам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання — позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере зловмисникам запобіжні заходи.

Схожі новини