Передплата 2024 ВЗ

«Класний старт у її 12 років»

Донька Павла Табакова «розвернула» усі три крісла у польському телепроєкті «Голос. Діти»

Фото пресслужби Павла Табакова
Фото пресслужби Павла Табакова

Донька відомого українського співака й композитора, переможця телепроєктів «Голос країни» і «Шанс» Павла Табакова, 12-річна Анастасія, під час «сліпих» прослуховувань розвернула крісла усіх тренерів у польському телепроєкті «Голос. Діти». Тепер Анастасія готуватиметься до «батлів» у команді польської співачки Cleo.

Маленька артистка вже дала своє перше інтерв'ю польському телеканалу TVP2: «Я би хотіла піти слідами свого тата на „Голосі“ та дійти до фі­налу конкурсу. Бо коли щось розпочинаю — уже не відпущу».

12-річна Настя розпочала свідомо займатися вокалом лише два роки тому. Раніше мріяла про акторську кар'єру, але 2022-го пріоритети змінили­ся — після запису патріотичної пісні «То Україна!» у дуеті зі своїм татом Павлом Табаковим (компози­ція зібрала мільйони прослуховувань). Український співак є також автором мюзиклів і креативним ди­ректором Творчої школи, де навчається вокалу його донечка.

На польський «Голос. Діти» цього сезону надій­шло понад сім тисяч заявок. Тож у юної українки Анастасії Табакової була серйозна конкуренція. Попри це, дівчинка дійшла до етапу телевізійних прослуховувань наосліп, успішно пройшла їх і про­довжує участь у шоу.

Знаючи, що юна українка любить малювати, організатори телешоу попросили її створити ма­люнок на тему дружби між Україною та Польщею. Настя зобразила ще й потребу відбиватися від чор­ного вороння, яке кружляє над нашими країнами…

— Ми з Настею готувалися до польського «Голо­су» близько чотирьох місяців, — розповів журна­лістці «ВЗ» Павло Табаков. — Активно займалися вокалом, працювали над різними техніками, роз­глядали різні жанри пісень. На телепроєкті дали невеликий вибір пісень — англомовні й польські. Ін­шими мовами заявки не розглядали. Урешті творці шоу наполягли саме на цій популярній польській пісні з 1980-х, яку виконував гурт Farba. Пісня ме­лодійна, Насті сподобалася. Ми з дружиною дуже хвилювалися, особливо за те, як донечка витримає цей бій психологічно, бо ж велика сцена забирає багато енергії. Але Настя впоралася й розвернула усі три крісла тренерів у Варшаві! Пишаюся своєю дочкою. Це класний старт у її 12 років.

Схожі новини