Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Кравчук зробив відверту заяву про корупцію

  • 12.01.2017, 11:43
  • 1 995

Влада, як і раніше, продовжує "спати в одному ліжку" з бізнесом.

Про це заявив перший президент Леонід Кравчук в інтерв'ю "Фактам"

Коментуючи електронні декларації чиновників, він зауважив: "Здивувався, наскільки примітивні їх погляди і бажання. Всі ці колекції годинників, ікон, величезні суми готівки під подушкою. Вони думають не про країну, а про свої кишені".

"Коли я років 15 тому був народним депутатом, масштаби політичної корупції були менші, але вже тоді було ясно, з якими великими грошима граються політики. І сьогодні я по прізвищах знаю, хто і скільки заносив грошей партійним бонзам, щоб потрапити на прохідні місця виборчих списків рейтингових політичних сил. Документальних підтверджень цьому у мене, на жаль, немає, а презумпцію невинуватості поки ніхто не відміняв. Тому я навіть Януковича не називаю зрадником і злодієм, поки не буде рішення суду", - сказав він.

Поки бізнес не буде відділений від влади, порядку в країні не буде, вважає Кравчук.

"На жаль, влада, як і раніше, продовжує спати в одному ліжку з бізнесом. Причому сплять по любові і розлучатися не збираються. Тому у нас і з'являються онищенки та інші люди, які компрометують всю владу і знижують її авторитет", - зауважив перший президент.

Схожі новини