Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Сьогодні на «Арені Львів» зустрінуться національні жіночі збірні України та Греції

  • 07.06.2016, 11:45
  • 982

Сьогодні о 19:00 год на стадіоні «Арена Львів» пройде відбірковий матч до Чемпіонату Європи - 2017 серед національних жіночих збірних команд з футболу Україна – Греція.

Головний тренер національної жіночої збірної команди України Володимир Рева оприлюднив список з 22-х футболісток, які готуватимуться до кваліфікаційного матчу чемпіонату Європи-2017 із командою Греції.

Склад збірної України:

Воротарі: Ірина Зварич, Катерина Самсон, Карина Говорунова;

Захисники: Ірина Василюк, Дарія Кравець, Ольга Басанська, Анастасія Філенко, Мар’яна Іванишин;

Півзахисники: Людмила Пекур, Таміла Хіміч, Ірина Кочнєва, Христина Єременко, Надія Хаванська, Дарія Апанащенко, Ія Андрущак, Ольга Бойченко, Віра Дятел

Нападники: Ольга Овдійчук, Тетяна Козиренко, Тетяна Романенко, Яна Калініна, Вероніка Андрухів.

Відзначимо, що у складі «синьо-жовтих» з’явився дебютант — голкіпер чернігівської «Легенди-ШВСМ» Карина Говорунова.

Наразі національна жіноча збірна України посідає другу сходинку в турнірній таблиці групи 3, маючи в активі 10 очок, а наші найближчі суперники — збірна Греції — займають четверту сходинку з шістьма заліковими пунктами. Нагадаємо, що 8 березня цього року в Афінах українки здолали представниць Еллади з рахунком 3:1, тоді голами відзначились Апанащенко, Калініна та Бойченко.

Квитки на матч можна придбати у касах стадіону «Арена Львів» та на сайті http://arenalviv.esport.in.ua/m-ticket/agent1site155/widget/site. Вартість квитків від 20 грн.

Джерело: Прес-служба ЛМР.

Схожі новини