Передплата 2024 «Добрий господар»

Під час розлучення чоловік вимагав у дружини повернути йому нирку

2001 року американець пожертвував одну зі своїх нирок, щоб урятувати життя своєї коханої дружини

Фото умовне з сайту pexels
Фото умовне з сайту pexels

Драматична історія док­тора Річарда Батісти та його дружини Доунелл почалася з неймовірної гуманності лі­каря, який вирішив пожерт­вувати одну зі своїх нирок, щоб урятувати життя сво­єї коханої дружини. Цей вчи­нок 2001 року став не лише актом медичного героїзму, а й проявом непереверше­ного кохання та відданості.

Однак через кілька років після врятування життя Доу­нелл їхня сімейна ідилія мину­ла. Доунелл подала на розлу­чення, чим шокувала лікаря, залишивши його в розпачі. За його словами, проблеми у шлюбі почалися після того, як у його дружини почали вини­кати проблеми зі здоров’ям, але їхні сімейні труднощі на­вряд чи хтось міг передбачити.

Під час розлучення док­тор Батіста вимагав повер­нути йому нирку або випла­тити велику суму грошей.

Медичні експерти були од­ностайні - операція з вида­лення нирки у Доунелл вкрай ризикована і небезпечна для її життя. Це зробило вимогу лікаря ще більш нездійснен­ною і абсурдною.

Верховний суд округу Нассау відхилив прохання докто­ра Батісти, наголосивши, що його вимога не лише супере­чить закону, а й може призвес­ти до серйозних юридичних наслідків для нього самого.

Схожі новини