Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Кози «намалювали» легендарного Мессі

Живу картину футболіста створили 808 тваринок

Мессі, напевно, шкодує, що не може повісити цей свій портрет на стіні.
Мессі, напевно, шкодує, що не може повісити цей свій портрет на стіні.

Відомо, з яким пієтетом ставляться футбольні уболівальники до аргентинської мегазірки Ліонеля Мессі. Просто обожнюють цього таланта. Але навіть Лео не сподівався на почесті, які йому виявили на американському континенті, де зараз виступає цей спортсмен.

У новому сезоні колишній форвард «ПСЖ» грає за клуб «Інтер Маямі» (там де, і українець з «Шахтаря» Віктор Кривцов). У дебютному матчі проти «Крус Асуля» Мессі створив диво: на четвертій доданій хвилині ударом зі штрафного забив шедевральний гол, 808-й у своїй кар'єрі. І його нова команда перемогла.

Радості фанів не було меж. Особливо тішилися спонсори клубу із всесвітньо відомої фірми з виробництва картопляних чипсів Lay’s. На честь семиразового володаря «Золотого м’яча» вони всього за день зняли прикольний ролик. У ньому портрет футбольного генія створюють спеціально розставлені… кози різних мастей. «Фарбами» послужили 808 тваринок — чому саме стільки, ви уже здогадалися.

Мессі точно не образився. До речі, його частенько називають… козлом. Через абревіатуру GOAT, яка означає Greatest of All Time — найкращий у всі часи.

Схожі новини