Добрий господар

Напровесні вітамінний голод першою втамує рання редиска.

Якось протягом одного дня побувала у трьох кліматичних зонах. І для цього не довелося купувати квитки на літак, а вистачило приміського автобуса. До того ж при 15-градусному морозі за вікном скуштувала щойно зірвані банани й лимони.

Незабаром завершиться зимівля бджіл. А це, погодьтеся, один із головних екзаменів для пасічників.

Активні садові роботи розпочинаються вже в березні.

Оновити вироджений сорт картоплі допоможе насіннєвий спосіб. Беріться за справу вже першої-другої декади березня.

Уже 15 років кролевчанин Владислав Корж вирощує томати.

Любов Годованець, котру в селі Почапинці на Лисянщині більше знають як Любу Житомирську, унікальна вже тим, що навіть у 68 років ставить перед собою мету, на перший погляд недосяжну, вперто йде до неї, і таки домагається бажаного. Особистим прикладом жінка доводить: нічого неможливого немає. Досить лише дуже захотіти.

Скільки себе пам’ятає Микола Журба, завжди любив доглядати домашню живність. Ще в ранньому дитинстві мріяв про великий акваріум, заселений екзотичними рибками. Аби купити його, хлопчикові довелося довго відкладати копійки, які мама давала на шкільні сніданки.

Кожному господареві знадобиться розсада капусти. Вирощувати її розпочинають уже наприкінці зими.

Житель міста Тлумача Андрій Луців закінчив місцевий аграрний коледж, потім здобув вищу економічну освіту. Здавалося б, попрямує підприємницькою стежкою. Але життя внесло свої корективи.    2005 року юнак подався на заробітки до Києва — у фірму «Квіти України», яка озеленює столицю. 20-річний хлопець охоче опікувався декоративними кущами. За 1,5 року навчився відчувати серцем кожну рослину, доглядати й живцювати молоді пагони.

Яблука Миколи Олійника смакують навіть президентам